Craciun insangerat|Europa lovita din nou

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Radu says:

  Din nou ISIS – daca sunt ei – loveste chiar in inima Europei.
  Probabil tot ei sunt in spatele asasinatului de la Ankara.
  Esecul politicilor Anti-IS este clar pe mai multe nivele.
  Statul german nu este In stare sa se apere.
  Statul turc incearca de unul singur sa duca lupta cu ISIS, dovada interventia in Syria, dar nu e sprijinit.
  Rusia s-a tot Laudat cu lupta contra ISIS dar, in fapt, nu au facut mai nimic, ba dimpotriva; exista multiple dovezi ca au permis unui mare numar de insurgent ceceni sa plece in Syria; interventia rusa in Syria a proptit pe Assad, nu a fost contra ISIS, dovada esecului lamentabil de la Palmyra, Putin para a cauta o iesire din acest razboi, constient probabil de patarea reputatiei tarii.
  Din nou esec major al serviciilor de informatii.
  Va mai vine sa va duceti la cumparaturi in Occident de Craciun?

 2. ice4you® says:

  Radule, problema e complexa si stii asta destul de bine ca studiezi mai atent fenomenul ca mine. smile Din cate am inteles de ici de colo, da, atentatul din Berlin ar fi fost revendicat de ISIS deja, da este un fail al serviciilor secrete, dar spune’mi totusi cum ai putea sa previi un asemenea atentat intr’un razboi de gherila total atipic?! Sa faci ce? Daca ar fi vorba de un atac armat ala da, e mai greu de organizat la fel ca ala cu bomba… aici avem insa de a face cu un atentat in care oricine si orice poate deveni o arma … si din cate banuiesc avem de a face cu atacuri ale celulelor mici, nu planuite de o organizatie mare. ISIS a dus razboiul asta abject la alt nivel din nefericire iar cancerul numit radicalizare cuprinde tot mai multe constiinte tot mai multe iar aici e o lupta cu morile de vant acum. Masuri trebuiau luate acum multi ani de zile cand se creau acele enclave in inima Europei si nu ignorati ca uite unde s’a ajuns azi. sad

 3. Vasile says:

  Vremuri urate, peste tot isi baga coada Michiduta, fie el de orice religie.
  Politica ultimilor 20 si ceva de ani, vizavi de lumea araba, amestecul occidentului si Americi in treaba lor cu scopul instalari asa zisei democratii a vestului a inceput sa nasca monstri care vor bantui de acum inainte Europa si America. Toti ar trebui sa inteleaga ca soarele rasare din Est, ca in acele locuri macinate acum de conflicte si razboi, a fost leagnul unor civilizatii vechi de mii de ani, iar oameni care traiesc acolo au in sange traditiile si vechimea pe acele pamanturi, lucru care nu pot fi schimbat de America in cativa ani care are o istorie de 200 de ani, indiferent de figurile din capul politicienilor.

 4. ice4you® says:

  Vasile, bine punctat! smile

 5. Radu says:

  Nu de azi de ieri Occidentul isi baga coada, de zeci de ani.
  ICE frate, refugiatii de in an sunt in Germania, de 2 ani avem atacurile astea, si nu sunt in stare nici acum sa gaseasca merele stricate in cos?
  Vasile, se zice ca toata omenirea are in frate sau o sora in Syria, noi cu siguranta, Traian a avut mii de soldati rovenind de acolo In armata sa, mii de arabi s-au asezat in Dobrogea, erau si sirieni intre ei, nu mai zic de epoca moderna.
  Si sa nu uitam cat datoram lumii musulmane supravietuirea mostenirii culturale Greco-romane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.