Credeati ca Romania e unica? Luati de aici…

Primari, parlamentari, ministri si chiar un presedinte penal, iata petele murdare de pe obrazul patriei. Romani este, dupa parerea unora, land of penals. Dar asta nu inseamna ca suntem unici. Ati vrea voi…

Bunaoara, Waseem Akhtar este noul primar al unui oras de milioane Karachi. Primar…din inchisoare potrivit theguardian.com. Domnul primar este detinut pentru complicitate la actiuni teroriste.Ar trebui oare sa ne bucuram ca ai nostri sunt doar corupti?

Pe de alta parte, presedintele Mexicului, , si-a plagiat teza de doctorat …

 

Se apreciaza ca 30% din teza sa este plagiata cuvant cu cuvant! Si omul are tupeu, declarand ca acuzatiile sunt false ! Tupeul jegos se practica la scara planetara…

Mai vreti si alte exemple?

Nu e singurul politician acuzat de plagiat, presedintele Ungariei si-a dat demisia in 2012 din acesta cauza! Si Putin, ce oroare, era banuit de plagiat din cartea unui diplomat American pe cand era KGB-ist!

Ce sa mai zicem de madam Rouseff, presedinta Braziliei, demise de Parlament din cauza unor infractiuni grosolane de fals in ceea ce priveste bugetele tarii!

Hotarat lucru, politicienii au o adevarata fascinatie cu privire la statul la bulau si datul cu jula prin scrierile altora, de aici pana la furaciuni nefiind decat un mic pas! Iar la matrapazlacuri exista, slava cerului, o pleiada de presedinti , Base e copil de mingi pe langa aia gen Marcos, Fujimori, Bokassa samd.

Va pare rau sau sa va bucurati?

Un comentariu la „Credeati ca Romania e unica? Luati de aici…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura