Cronica unui weekend XX- Zilele Castelului Corvinilor 2008

Dragii mei, de cativa ani incoace, la Castelul Corvinilor din Hunedoarase tine o sarbatoare cu iz medieval, denumita generic “Zilele Castelului”. Timp de 3 zile, la poalele castelului se desfasoara numeroase activitati mondene, iar in interior se poate auzi din nou sunet de arme sau cantece medievale ca si acum cateva sute de ani! Atmosfera este una foarte placuta, pasionatii de lupte cu arme medievale in care se intrec cavalerii ptr mana domnitelor, sau cei de muzica si dansuri medievale se pot considera fericiti deoarece se desfasoara numeroase activitati de acest gen.

De apreciat este initiativa Ordinului Cavalerilor de Hunedoara, care prin mijloace proprii si multa munca au putut face posibila aceasta sarbatoare! Ii felicit pe aceasta cale si le doresc mult succes de acum inainte!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...