Cum arata programul TV in 22 decembrie 1989

Pentru noi astia care am prins vremurile alea nu e nimic nou, nimic ciudat, insa pentru astia mai tinereii care au auzit de comunism si revolutie doar din povesti, las aici ca amintire o bucata din programul TV de care noi astia mai batrani ar fi trebuit sa avem azi parte …

Si asta cu conditia sa fi avut si curent, pentru ca de obicei cam pe la orele alea se cam lua, ca economie! laugh

 

5 comentarii la „Cum arata programul TV in 22 decembrie 1989”

 1. Păstrează materialele astea , tovarășe Ice .. cum am mai afirmat, sigura mea ambiție politică în viața asta, este să fiu ministrul propagandei, în statul fundamentalist marxist, dorit de tefelei .. voi face o pagină de feisbuci, pentru fiecare șantier de muncă patriotică .. să păstrezi și niște materiale cu lozincile vremii, că îmi vor fi de folos, fiind pe măsura intelectului tefeleilor – scurte cât de-un tweet, și eficiente și profunde precum pildele lui Chirilă ..

  Răspunde
  • Fi atent tovarase Cola ca am si o arhiva de cantari de muzica patriotica, cea mai la suflet incepand cam asa:

   „Pentru al nostru conducator,
   Muncim cu drag in uzine,
   Si pe ogore cu spor!”

   Pastrez tovarase, pastrez, ca la propaganda esti ca numit! laugh

   Răspunde
 2. Citind programul acum după jde ani, zău că nu pot decât să spun că ’89 bate 1984.
  N- am suferit decât de lipsa curentului, uram să fac temele la lampa cu gaz. Altfel, antena comună să trăiască! Aveau sârbii niște programe bestiale!

  Răspunde
   • Chestiune ce ține de geografie și de noroc chior. laugh Ceea ce pot să constat este faptul că și acum vecinii sunt bine față de noi, ei trecând și printr- un război crunt, cu atât mai mult suntem lipsiți de scuze.
    Amuzant articolul recomandat de tine laugh Cred că ceva asemănător am trăit în primii ani ai copilăriei mele la bunici, unde nu a existat o antenă comună, furtunile și motocicletele bruiau semnalul tv. Nu m- a afectat mai deloc, pe atunci mă fascinau desenele animate care erau și la vecini doar seara. Dar am crescut cu muzica sârbească și nu numai, mai mereu aveau radioul pornit sau puneau discuri la pick- up.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura