Cum dracu mai functioneaza tara asta?!

Cred ca exista un singur raspuns logic: DIN INERTIE! , lucru pe care il banuiam de multa vreme, acum doar a fost confirmat!

Intr’o tara a anului doua mii doi’spe, in care s’au investit URIASE SUME de bani in sistemul informational a celor mai multe institutii de pe la noi, astazi aflam ca Serviciul de Evidenta a Populatiei din cadrul MAI, poate doar sa se dea cu parerea despre cati cetateni sunt pe la noi si mai ales cati cu drept de vot! Adica mai pe romaneste spus … ii numaram babeste … si ne bazam pe date si cifre de acum cativa ani … cand calculatoarele erau inca un vis frumos.

Cum p0la mea mai ai curaj sa scoti capul in lume si sa dai asemenea comunicate … in timpurile cand toate astea ar trebui aflate la distanta de un click?!

Si sa nu care cumva sa credeti ca sunt un caz izolat si pe la altii e mai bine! Avem cateva milioane de bugetari platiti din bani publici care la munca freaca p0la in dorul Lelii. Avem investitii de miliarde de euro din bani publici in retea informationala si software care in teorie ar trebui sa ajute munca celor care in loc sa frece tastaturile isi freaca sexul … dar nici pana in ziua de azi un rezultat clar pentru cacatul ala de recensamant!

  • Sistemul de sanatate este in moarte clinica.
  • Sistemul social este in agonie.
  • Justitia este la cheremul cui vrea.
  • Economia este ca si inexistenta.
  • Guvern nu avem
  • Presedinte nu avem

…. este un miracol ca tara asta inca mai functioneaza … cand ii lipsesc cam toate piesele din angrenaj!

Sa mai aud pe careva ca nu suntem tari!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura