Ne invartim in jurul ciresului

Vad tot soiul de ANAListi care inventeaza si sustin adevarate teorii ale conspiratiei in jurul numarului de locuitori de pe la noi. Nu inteleg de ce mama dracului se tot invart in jurul ciresului si nu sunt in stare sa explice ca acest numar de locuitori a fost umflat cu pompa nu de azi si nici de ieri ci de ani de zile deoarece in functie de numarul de locuitori unele sate au devenit comune, unele comune peste noapte au fost declarate orase tot la fel cum unele orase s’au trezit municipii. Si iaca asa … in functie de asta au venit banii de la centru si parlamentul isi putea justifica numarul de alesi!

Nu este greu de inteles pentru nimeni de ce numarul de locuitori este unul atat de ambiguu si greu de determinat! Daca s’ar afla numarul corect … multe comune ar redeveni sate, multe orase cel mult comune iar municipiile s’ar imputina simtitor! Nu este interesul autoritatilor locale la fel cum nu este interesul autoritatilor de la centru. La locale se pierd multi bani … la centru multe locuri de deputati si parlamentari … si iaca asa … daca PDL in frunte cu chiorul ar fi fost in stare sa dea rezultatele acelui recensamant, acum ajungeau de la sine nu mai mult de 300 de oameni in parlament!

Si iaca cum … totul este explicat simplu si argumentat! Nu cred ca mai este nevoie de acum sa o dam dupa cires!

Pana una alta … singurul lucru bun din tot rahatul asta este ca a puscat buba si sa speram ca in sfarsit o sa se rezolve inca una din capusele ce au scurs inutil bani de la buget ani la rand pe baza unei scheme ce pare desprinsa din filmele cu mafioti!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura