D’ale recensamantului …

Ma indoiesc ca o sa fiu acasa cand se va gasi recenzorul sa ma caute … si mai am o problema … la care adresa o sa o faca, pentru ca eu am mai multe … la toate avand mutatii?!

Ca tot am vazut discutii legate de o oarecare teorie a conspiratiei, dincolo de aberatiile de intrebari din chestionare, la cea cu CPN’ul, NU SUNTETI OBLIGATI SA RASPUNDETI! orice v’ar spune recenzorul sau oricine altcineva, fara ca prin asta sa riscati vreo amenda sau alte sanctiuni.! Aici aveti si dovada! Deci foaie verde loboda, valoarea recensamantului sloboda. Nu stiu care este rostul si nici nu imi bat capul. Aberant este ca sunt obligat sa particip si asta nu mi’se pare ok, atata vreme cat nu s’a declarat si explicat nicaieri ce anume se urmareste prin asta. Cateva banieli am eu si acestea merg inspre Fisc, care vrea sa isi cam numere mai atent de acum taxele si mai ales cotizantii, ca le cam da cu virgula.

In fine … duca’se unde si’o dus mutu iapa cu recensamantul lor cu tot.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...