Dallas is back

Dupa aproape 30 de ani …ptiuuuuuuuu drace … e nasol daca imi aduc aminte cum era un serial … as indrazni sa spun … cel mai iubit serial al tuturor timpurilor … mai ales pe la noi … fiind una din putinele ferestre prin care puteam privi in afara. Da dragi mei … Dallas a revenit … pe micile ecrane … intr’o noua productie … dupa muuuuuuulti ani. Am avut un soc cand am revazut actorii ce candva frangeau inimi … starneau ura … sau chiar devenisera modele. Au imbatranit … destul de mult … sa te uiti la Dallas astazi … e ca si cum te’ai uita inapoi in timp…

Nu am putut rezista … sovaielnic am pornit a ma uita … mai mult manat de nostalgie decat de altceva … si culmea este ca a reusit sa ma prinda … dupa 30 si ceva de ani …

Sentimente au fost multe … de la nostalgie si amintirea bunicilor cu care il priveam … pana la constientizarea faptului ca … au trecut niste ani … destul de multi. Probabil ca nu are un impact asupra celor tineri … obisnuiti fiind cu alt fel de seriale … cu toate ca am fost suprins placut de faptul ca este destul de bine adaptat din toate punctele de vedere la prezent … pastrand doar ceia ce americani numesc legacy … iar noi … mostenirea … legendei.

Eu unul recunosc ca ma voi uita in continuare … cu un amestec de sentimente in suflet … nu spun ca e un serial bun sau prost … spun doar ca face parte din multi dintre noi … copii generatiei X.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...