De prin targul de la Vitan…

 

Acum vreun an si ceva mi’am cumparat pentru frantuzoaica o nuca universala pentru schimbatorul de viteze pana cand gasesc originala. Azi ca am dat o tura prin Vitan, am reusit sa gasesc o nuca originala Renault, cu doar 40 de lei …

 

De potrivit se potriveste cred ca in mare parte cam la toate masinile Renault cu exceptia celor care au inel pentru marsarier. Calitativ se prezinta foarte bine, chiar mai bine decat cea care o aveam eu pe masina.

Bonus, i’am luat cu vreo 10 lei si un set de suporti pentru numar inscriptionati Renault. laugh

 

Daca cautati asa ceva si nu gasiti pe aici, sau aici, va recomand o tura in Vitan unde gasiti pe langa chinezarii ieftine si asemenea nuci/maciulii de origine.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...