Defectiuni la sistemul de minuni

Nimic nu se mai face cum trebuie in ziua de astazi, totul este de mantuiala iar rechemarile in fabrica a diverselor produse a devenit o practica din ce in ce mai raspandita. Din pacate, nici macar icoanele facatoare de minuni nu au scapat de facutul lucrului de mantuiala, astfel ca in ultima vreme sunt rechemate in fabrica tot mai multe icoane care prezinta defectiuni la sistemul de minuni!

Scandal în Biserica Ortodoxă Română! Sute de icoane de ultimă generaţie au fost rechemate la Patriarhie pentru defecţiuni la sistemul de făcut minuni. “Nu e o veste bună pentru nimeni”, a declarat Înalt Prea Sfinţitul Daniel, “dar se întâmplă. Şi Biserica Catolică a avut aceeaşi problemă anul trecut cu modelul nou de Maica Domnului, cel cu pruncul metalizat”.

Pe de altă parte, consumatorii sunt extrem de nemulţumiţi. “Pur şi simplu icoana dădea rateuri”, spune călugărul Epifanie, care a făcut şi plângere la OPC. “A vindecat o bătrânică de ciumă pe jumătate şi după aia gata, s-a oprit, nu mai făcea nimic. Am desfăcut-o, am verificat tabloul, nimic, n-am mai avut ce face – nu mai zic că biata femei a murit a doua zi. Acum ni se spune că era defect chiar sistemul de minuni. Nu înţeleg cum o Biserică serioasă poate ieşi pe piaţă cu asemenea rebuturi”.

Aproape 500 de icoane făcătoare de minuni au fost rechemate până acum şi există temeri că Patriarhia va fi nevoită să facă acelaşi lucru şi cu ultima serie de crucifixe, deoarece multe dintre acestea au cuie de la cruce lipsă.

Sursa.

Extraordinar domne, pana si la icoanele de ultima generatie cred ca folosesc acum piese chinezesti, iar daca mai pun ca aia sunt in pare parte budhisti e clar ca minunile nu mai functioneaza cum ar trebui si alunga enoriasii de la casele de mila de prin lacasele unde sunt expuse. Nasol … chiar nasol!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...