Despre cum a calcat Emag cu bocanci tovarasului Sora peste memoria dizidentilor anticomunisti

Scandalul in care s-a bagat Emag cu bocancii tovarasului Sora peste memoria dizidentilor anticomunisti e in toi. Nu stiu cine a avut geniala idee de a pune imaginea tovarasului Mihai Sora alaturi de cuvantul „libertate”, insa ce ma mira pe mine e faptul ca in ciuda faptului ca li s’au umplut frigiderele de carne si mizeria asta e contestata peste tot, baietii se incapataneaza sa o promoveze in continuare in loc sa isi ceara scuze celor carora le’au calcat in picioare memoria, asa cum ar fi facut orice alt mare retailer din orice alta tara si mai ales din alea din care, tefelistii responsabili de mizeria asta, iau lumina.

Si ii inteleg. Traim in tara in care oricum nimeni nu isi asuma nimic si oricine isi permite sa calce in picioare orice. Culmea e ca nici societatea nu va reactiona mai mult decat cel mult vreo injuratura pe facebook, dresati fiind sa cumpere de acolo pe modelul cainelui lui Pavlov, navala vor da si de blackfraierdeiul asta ca mai apoi sa se planga de tepe, ca in fiecare an dealtfel.

Despre istoria reala a tovarasului Sora si nu aia rescrisa de emag, am mai scris eu pe aici. Nu stiu cat a contat atunci pentru cineva si nici cat va conta acum, insa n’am cum dracului sa nu protestez cand sunt pus, din nou, in fata unei mizerii manipulative ca asta si in loc sa il impaiem pe tovarasul Sora, „langa girafa” intr’un muzeu al ororilor comunismului, ne’am trezit cu el si erou al natiei, un neaos Mao.

Pe final, il voi cita doar pe scriitorul Alexandru Petria cu care sunt intr’un total asentiment:

„Cum Mihai Șora a scuipat pe mormintele victimelor comunismului, vorbind despre libertate, așa aștept să scuip și eu, măcar la figurat, și cât mai repede, pe mormântul său. Doar atât despre bătrânul ticălos.”

Icoane oare or fi prin oferta emag de blackfraierdeiul asta?

7 comentarii la „Despre cum a calcat Emag cu bocanci tovarasului Sora peste memoria dizidentilor anticomunisti”

  1. După ce Lazăr a fost premiat cu ” Speranța” de către Societatea Timișoara, nu înțeleg revolta de acum?
    Faza tare e că tefeleii sunt revoltați că emagul a îndrăznit să se folosească de imaginea rezistacului icoană Șora în beneficiul propriu. sarcastic
    Nici nu vreau să mă gândesc la magnitudinea crizei necesare de care zicea Cola…

    Răspunde
  2. Chiar și faptul că l-a uitat Dumnezeu pe planetă, e o pedeapsa aplicată comunistului jegos .. vai de steaua lui de decrepit … Probabil nu s-a eliberat un cazan cu smoală suficient de mare în iad, de aia ne mai împiedicăm de el p’acilea ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura