Despre cum gasesc romanii analogii in toate …

Nu se baseste cineva pe planeta asta sa nu facem vreo analogie cu o basina celebra de pe la noi … nu e neam de cutremur pe planeta sa nu se aduca aminte de Vrancea … nu exista sa ii trasneasca din senin pe unii prin lumea asta sa nu se caute printre ei si un roman, iar daca nu e de gasit il inventam, mergand pe linia lui genealogica pana la aia de traiau in pesteri, poate poate, era neam cu vreunul si automat … roman, iar de aici ne apucam sa ii cautam neamurile, poate poate le stoarcem o lacrima si o punem de un Abces Direct si alte asemenea.

Acum daca este sa vorbim despre un caz actual, acela este a lui Gadaffi … sau cum dracu il chema pe ala din Libia, ce intre timp se presupune a fi fost impuscat de un bamboteu de pe la ei. Toata presa de cacat din Romania a facut analogie directa cu Ceausescu … desi nu are vreo treaba, ala saracul fiind omorat ca poporul manca salam cu soia, asta ca nu vroia sa le dea petrolul alora de il voiau. Dar ce conteaza … important este ca pe toate paginile apar imaginile macabre cu presupusul cadavru al lui Gadaffi si bineinles analogia directa cu Ceausescu.

Da … cam asta este presa din Romania … sau mai degraba, ce a mai ramas din ea. Macar sa nu se mai mire ca dau faliment de la o zi la alta tot mai multe publicatii fabricate din hartie igienica scrise cu cacat.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...