Despre cum gasesc romanii analogii in toate …

Nu se baseste cineva pe planeta asta sa nu facem vreo analogie cu o basina celebra de pe la noi … nu e neam de cutremur pe planeta sa nu se aduca aminte de Vrancea … nu exista sa ii trasneasca din senin pe unii prin lumea asta sa nu se caute printre ei si un roman, iar daca nu e de gasit il inventam, mergand pe linia lui genealogica pana la aia de traiau in pesteri, poate poate, era neam cu vreunul si automat … roman, iar de aici ne apucam sa ii cautam neamurile, poate poate le stoarcem o lacrima si o punem de un Abces Direct si alte asemenea.

Acum daca este sa vorbim despre un caz actual, acela este a lui Gadaffi … sau cum dracu il chema pe ala din Libia, ce intre timp se presupune a fi fost impuscat de un bamboteu de pe la ei. Toata presa de cacat din Romania a facut analogie directa cu Ceausescu … desi nu are vreo treaba, ala saracul fiind omorat ca poporul manca salam cu soia, asta ca nu vroia sa le dea petrolul alora de il voiau. Dar ce conteaza … important este ca pe toate paginile apar imaginile macabre cu presupusul cadavru al lui Gadaffi si bineinles analogia directa cu Ceausescu.

Da … cam asta este presa din Romania … sau mai degraba, ce a mai ramas din ea. Macar sa nu se mai mire ca dau faliment de la o zi la alta tot mai multe publicatii fabricate din hartie igienica scrise cu cacat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura