Despre cum imi fac icoana cu Basescu

Dupa 10 ani de mizerie, batjiocura si pistat cu bolta pe tot ce inseamna, bun simt, educatie si democratie de un betiv marinar din port, in 2014 imi varsam naduful pe aici cum fac de obicei. Aveam de ales intre Iohannis si Ponta. Am ales Ponta. Mi’am pus cenusa in cap de cateva ori de atunci, dar nu pot sa uit seara aia oribila cand scriam …

“S’a incheiat Razboiul Clonelor episodul 2, in 2012 am avut pentru prima oara dovada existentei acestei armate care functioneaza dupa dupa cum li’se ordona: stai, aport, sezi, musca! Dupa lungi lupte intr’un final au reusit sa isi puna un cyborg nemtesc in fruntea unei natii ce treptat se transforma doar in clone, pentru care bineinteles ca nu isi vor asuma nici o responsabilitate, de aici incolo asteaptand doar un nou update de software venit pe reteaua unde sunt toti conectati.

Si uite asa … libertatea individuala de gandire, a murit in urale!”

Ca atat mai puteam scrie, dar stiind ca o sa vina vremea cand, din nefericire, o sa ii fac la Basescu icoana de pus la capul patului, la ce mizerie a ajuns sa conduca destinele tarii asteia in care pentru puterea lui nu o sa mai ramana piatra pe piatra si aici am ajuns.

Dincolo de idiotii care inca sunt cu #muiepsd in suflet, trairi si gandiri, gunoiul asta de Iohannis dupa trei ani de vacanta pe banii prostilor, mai vrea inca cinci si pentru asta e in stare sa ne sacrifice pe toti. Da, ok, nu imi e deloc de bucurat nici de ce vad pe la aia de guverneaza, dar mizeria in care am ajuns i’se datoreaza idiotului suprem si armatei lui de clone, care inca il vad ca pe Mesia, izbavitorul.

Si ne’a izbavit … de dracu ne’a luat. Pai sa nu iti faci icoana cu Basescu?

Blestemata tara, rea croiala.

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. Tiana says:

  Înțeleg tentația, Băsescu e un individ, vizavi de robot, B când vorbește o face ca un om, ba chiar e uneori treaz laugh, turnatul de gogoși e apanajul umanoizilor, unor anumiți indivizi, dar totuși, chiar și așa. laugh
  Dar totuși, fie și așa, disperați, icoană din Băsescu??? laugh Nici măcar iconostas. laugh
  Mă regăsesc 1 la 1 în ceea ce spunea Badea despre aparițiile lui KWI” că îi iese bube când îl vede”. Și l- am compătimit că el trebuie să îl asculte din cauze de job.

  Am fost prinsă rău cu trebi ieri, azi am aflat de ” the new entry”… sad Paiațe! Nu pot să cred! Festivalul conservelor. Conservas pride! bad
  Oricum stăteam acasă, dar acum cu atât mai mult! Bleax!
  Tot ce mai pot spune e că mi- aș dori să fie un fel de Omar remake și acele fete să fie vii și aduse acasă… Dar de aici până la a mânca ciuperci și să yeslavot…exclus!

  • Tiana says:

   Că tot zice cineva din stânga de colonie…wishful thinking, nici măcar nu avem acest statut recunoscut oficial. Asumarea ar aduce interes responsabil…niscaiva ordine și disciplină, niscaiva normalitate de colonie… sad