Despre foame si buci

Ma abtin in ultima vreme sa mai comentez ceva legat de programele TV ce le emit televiziunile de pe la noi. Nu am ce … pentru ca in afara de canalele de cultura si stiinta nu ma uit … din cand in cand dau fugitiv pe la alea de stiri la care daca se dezbate acelasi subiect zile la rand nu zabovesc ca nu ma omor sa ma uit cum se dau unii si alti cu parerea. Cu toate astea, nu pot sa remarc o prostituare din ce in ce mai jenanta a multora despre care candva aveam un respect. Nu este cazul lui Capatos sau Maruta aici, doi fomisti care ar fi in stare sa o filmeze si sa o dea pe post si pe propria lor mama in ipostaze indecente ci despre tot mai multi oameni de televiziune care din foame au ajuns sa se prostitueze pe mai nimic. Cazul bucilor lui Boc cred ca a atins maximul lipsei de bun simt acceptat si ma intreb oare pana unde va duce foamea? Unde o fi vestitul organ de represiune numit CNA sa suspende licenta pentru acel gen de emisiune si toate ca ea?

Norocul nostru ca s’a inventat telecomanda si exista si altfel de televiziune! Este pacat doar sa vezi cum ajung oameni si pana unde se pot prostitua.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...