Despre leprele zise “medici de familie”

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. vasile says:

  Eee… nici chiar asa, medici astia sunt si ei oameni, au afinitati polititce, in general majoritatea au semnat cu CAS contractul, doar aia care joaca la dublu prin vreo clinica particulara sunt mai rezistenti laugh in rest mai trebuie sa lucram la civilizatie, sa folosim mai mult sapun si mai putin aftershave, sa ne vaccinam copii si sa nu ne mai tratam dupa ureche(internet, feisbuc)…. treaba grea!

 2. cola says:

  Când sistemul nu e nici de stat, nici privat, la asta se ajunge.. ori privatizăm și casele de sănătate (ceea ce va mări cotizațiile la sănătate îngrozitor), ori schimbăm regulile, ca la orice prestator de servicii – liberalizarea completă a pieței, audit al calității, etc.. e delicat cu sistemul ăsta ..

 3. vasile says:

  Nu trebuie privatizat nimic, ar trebui sa existe case private de sanatate si sa se termine cu decontarile absolut dubioase catre privati care executa servicii medicale pe care chipurile sistemul de stat nu le poate face si alte manarii asemanatoare. Cei cu venituri si pretentii, ar pleca catre privat, oricum fac asta, dar trebuie delimitat clar, iar ceilalti la CNAS, conditii clare si tot tacamul iar cel care opteaza pentru privat sa plateasca mult mai putin la stat, servicii minime, urgente, chestii extreme, solidaritate, etc. si ce e cel mai important, esti medic intr-o clinica privata, adio job la spital sau institutie sanitara care cheltuie bani publici, degeaba privatizam si liberalizam, cum bine zice Cola daca stam cu curu in doua luntri negative

 4. ice4you® says:

  Pai eu ce ziceam?! Ceva trebuie facut … ca ce avem de ani de zile nu e nici laie, nici balaie … nici rezultate nu da de nici o forma si culoare … e doar un soi de gaura neagra in care se duc o gramada de bani pentru un serviciu de triere, platit premium plus diverse avantaje cum ar fi pepiniera de selectie clienti pentru cabinetele private …. si cam atat. Pai pentru atata lucru, zic ca s’ar descurca si aia de la UPU, unde ar putea face astia un birou de asta … si aia e.

  In rest am mai scris eu pe aici … si uitasem cat de bine si cu naduf scriam odata. laugh

 5. vasile says:

  Oricum omul de rand se duce la UPU din prima, ce naiba sa faca sa mearga la medicul de familie care-i spune ca nu merge cardul de sanatate si nu-i poate da reteta compensata wink , e scuza la moda si sistemul tine cu ei si face economii, problema e ca un cetatean cu venituri mici oricum nu e ajutat de sistem, iar eu ala care cred in solidaritatea sociala sunt pacalit, deci nu castiga nimeni si nici UPU nu-si face treaba pentru care a fost proiectat.
  Oricum nu se va rezolva nimic in scurt timp, e boala lunga, sunt tari care se confrunta cu asta de zeci de ani, acolo doar ca omul a inteles ca nu trebuie sa abuzeze si in felul asta sa creieze oportunitati pentru sistem de a se frauda pe sine insesi wink

 6. Marius says:

  Adevarul e ca am stat 15 minute in farmacie cu o banala reteta ca nu mergea marele sistem, Deh, tehnologie! smile

 7. Malin says:

  Ei hai, ca tre’ sa manace si gura lor o pita laugh

 8. Delia says:

  Eu nu as da vina pe medici, ci pe sistem. Nu e usor nici fizic, nici psihic, sa stai si sa consulti bolnavi toata ziua. Ok, ei si-au ales meseria, dar este nevoie si de un buget care sa ii motiveze. Noi vrem servicii medicale gratis si de calitate.

 9. ice4you® says:

  Nu e nimic gratis in afara iluziei! Nimeni nu merge pe acolo fara o atentie, plus ca fac invarteli la greu. Nu zic ca e usor si da e vina sistemului, da vezi tu sunt unele profesii care pe alegi sa le faci si ptr alte satisfactii, nu doar financiare, medicina e una dintre ele si te rog sa ma crezi ca am cunoscut suflete mari in domeniul asta al caror scop era ala din juramant si nu altul.

 10. vasile says:

  Stimabile cum era cu visul parintilor ca odrasla sa se faca doctor sau militian laugh, desigur dintr-o dorinta onesta de a face bine mai tarziu?! Mie mi-a placut intodeauna asta: Ce vrei sa te faci mama cand o sa fii mare, nevasta de fotbalist good Asta cu juramantul e asa un tipic impamantenit, cat de dedicat sa fii sa scormonesti in matele oamenilor o viata intreaga si ce sentimente mai vrei sa aibe ala, desigur doar sentimentul banilor wink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.