Died Suddenly – un documentar despre explozia mortilor subite in toata lumea si mai ales in tarile puternic vaccinate COVID19

Documentarul asta NU e pentru oricine si cu atat mai putin pentru cei vaccinati COVID 19!

Nope, de data asta chiar nu o zic la misto, luati’o ca pe un disclaimer cat de poate de serios!

9 comentarii la „Died Suddenly – un documentar despre explozia mortilor subite in toata lumea si mai ales in tarile puternic vaccinate COVID19”

 1. Statistica cu numărul de morți subite nu minte .. corelația cu vaccinarea sau cu infecția cu covid e mai complicat de demonstrat.. din motive simple – în Occident un procent majoritar s-au vaccinat, și tot un procent majoritar s-au infectat , vaccinați sau nu .. se discută destul și pe fenomenul long covid, cu afectarea creierului și a altor organe, chiar daca forma de covid a fost ușoară.. disperarea cu care chinezii impun politica zero covid, riscând revolte de masă, și în condițiile în care nu mai există argumente legate de alegerile lor din politică, mă face să cred că virusul ăsta, cel mai probabil artificial, are niște efecte care nu ni se spun din motive care nu le cunosc .. evreii și-au băgat și câte 2 boostere Pfizer fiecare .. deja palestinienii și-ar fi recuperat teritoriul fără luptă până acum.. ce știm cu siguranță este că vaccinul a fost frecție la piciorul de lemn, că s-au furat bani in neștire, dar efectele pe termen lung sunt discutabile.. știm sigur pe cei care s-au vaccinat, deloc sigur pe cei care s-au infectat, din motive simple – lumea nu voia să stea în carantină, să fie izolată forțat, sau pur și simplu au fost asimptomatici .. nu înseamnă că nu au luat virusul, și virusul nu și-a făcut de cap ..

  Răspunde
 2. Prea multi oameni, prea multi pensionari…parca asa ziceau niste personaje importante. A, si vom putea controla populatia planetei prin vaccinuri. N-asa. Deci, asadar si prin urmare, vaxxeen, apoi daca reusim, un pic de ww3 nuclear, gata-i solutia. Bajetii stie, poa’sa ude si canapeaua, „mama” nu se supara! Nothing special. diablo
  PS Basca bolile psihopupu care-au explodat dupa plandemie, da’ e un pic mucles pe partea asta. Traiasca foitele si liniutele, inventii de baza si degraba aducatoare de cascaval. Stay woke!

  Răspunde
  • Fasten your seatbelts, it will be a ride.
   Mai nou, aplicația informatică „Corona-forms”, dezvoltată și administrată din punct de vedere tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, își schimbă denumirea în aplicația informatică „SEGIS-Forms.” În scopul colectării și corelării datelor strict necesare în domeniul sănătății publice, Ministerul Sănătății, în exercitarea atribuțiilor sale legale, utilizează aplicația informatică SEGIS-forms. Serviciul de Telecomunicații Speciale, în acest sens, dezvoltă și administrează, din punct de vedere tehnic, sisteme și aplicații informatice, inclusiv aplicația informatică SEGIS-forms, cu respectarea prevederilor legale din domeniul prelucrării datelor cu caracter personal. Aplicația Segis Forms este utilizată pentru colectarea și prelucrarea datelor furnizate de unitățile sanitare și farmaceutice implicate în asigurarea asistenței de sănătate publică, asistenței medicale, prevenirea îmbolnăvirilor și îmbunătățirea calității vieții.”

   Ce ar putea fi rău în colaborarea dintre fiul unui cadru de nădejde al Securității, ajuns Ministru al Sănătății și S.T.S. cînd scopul lor comun e îmbunătățirea calității vieții?

   Rămîne să aflăm doar dacă îmbunătățirea calității vieții în viziunea lor nu e care cumva letală pentru noi.
   drinks

   Răspunde
   • Doar naivii au muscat’o pe aia cu investitii si implicarea serviciilor secrete intr’un asemenea sistem e doar o chestiune temporara. In fapt, s’au pus bazele unui sistem de control si monitorizare a populatiei ce se va dezvolta in continuare pentru ca modelul chinez e unul preluat deja ca model de viitor in UE. Ca le va iesi sau nu manevra, ramene de vazut.

    Răspunde
    • Bre, va rog io mult sa-mi explice si mie cineva care-i faza cu continuarea politicii zero-covrig in China, ca sa fie mamicutza ei de treaba daca eu mai inteleg ceva. Ori sunt eu naiv ori tampit da’ mie mi se pare ca aia isi dau la temelie singuri. Sau poate e vreun smen ascuns. Chiar nu ii dau de cap. Mi se pare subiectul cel mai important la ora asta, mai tare decat razboiul, decat lupta de putere din SUA sau mai stiu eu ce altceva. China a devenit cea mai importanta piesa pe mapamond la ora asta si nu inteleg ce-i cu ruperile alea de ritm la aia. Deci nu fac misto, chiar as vrea sa inteleg. Macar asa, de amorul artei sau ca sa nu mor prost. Pleeeease! unknw

     Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura