Din ciclul „incurca’i drace”, azi episodul: Curtea de Apel Bucuresti decide impotriva Inaltei Curti

Cred ca toata lumea stie de dosarul lui Dragnea de pe la ICCJ unde a luat vreo 3 ani si 6 luni in prima instanta, cazul mergand mai departe sub forma de apel inspre Completul de 5 judecatori al ICCJ care de vre’o 4 ani incoace sunt hotarati la ICCJ in afara legii! In baza acestui lucru bine cunoscut, Dragnea inainteaza o cererea de a anulare a deciziei ICCJ privind tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori, iar azi cade bomba:

Magistrații Curții de Apel București au admis cererea lui Liviu Dragnea de a anula decizia ÎCCJ privind tragere la sorți a completurilor de 5 judecători din 9 noiembrie. Decizia nu e definitivă, însă instanța a decis suspendarea executării hotărârii ÎCCJ până la soluția finală.

Sursa.

Bai fratilor, e de rasul-plansul! In ce tara dracului am ajuns sa traim si mai ales cum mai poate cineva zice ca Justitia din Romania functioneaza cand in urma ilegalitatilor ICCJ s’a ajuns la acest blocaj institutional?! Cine raspunde pentru asta si mai ales cum doamna Tarcea mai poate avea pretentii sa ramana in continuare in fruntea unei institutii atat de importante si care ar trebui sa fie una fanion al Statului de Drept?!

Alo, MCV’ul, aberatia asta ati notat’o in urmatorul raport sau nici asta nu tine de atributiile voastre si ramanem doar la jandarmii care au actionat brutal in 10 august?  dash

5 comentarii la „Din ciclul „incurca’i drace”, azi episodul: Curtea de Apel Bucuresti decide impotriva Inaltei Curti”

  1. Revoluție la SRI tv, cu Oreste executat sumar în holul de intrare, ăla din Las Fierbinți, prins fără permis în trafic și dus la inml, asta cu completele desființate, angi s-a luat la omor cu bot, bot cu dide, samd .. a început dictatura lui Dragnea, reamenajați Doftana laugh
    PS:
    Și eliberați paturi la Socola laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura