Din lac in puţ(ă)

Asa cum cred ca toata lumea sa obisnuit, parerile oamenilor de „stiinta” se schimba de la o zi la alta, de la un anotimp la altul … dupa cum bate vantul, dupa cum adie gandul … dupa cati bani le mai intra in conturi pentru ca ei sa se dea cum parerea. Daca in vara, cand erau caldurile alea de te topeai din picioare eram avertizati ca ne asteapta o incalzire globala fara precedent, acum ca au dat gerul asta crunt, sunt de parere ca nu ne mai paste incalzirea globala ci dimpotriva … o mica glaciatiune, pentru ca soarele trece prin nu stiu ce ciclu … bla bla bla bla bla. In acelasi timp, principalul vinovat de tot si toate, incalzirea globala si efectul de sera trece din postura de ucigas al intregi planete, in postura de salvator al intregi planete, ea fiind posibila noastra mare sansa de a trece mai usor peste glaciatiunea ce urmeaza.

Acum ce sa inteleg eu?! Ca cu cat vom polua mai mult cu atat va fi mai bine?! Or sa renunte de acum la uriasele taxe de poluare si ne vor premia in functie de cat de mult poluam fiecare?!

Nu stiu de ce cred ca odata cu venirea caldurii, ne intoarcem din nou la teoria incalzirea globala … urmatoarea sperietura cu glaciatiune venind odata cu gerul de iarna viitoare.

Halal stiinta … halal oameni de stiinta!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura