Orasul de floci

Printre multele orase din tara asta cu nume hilare, cred ca Orasul de floci, este un bun candidat pentru locurile fruntase! laugh Din pacate acum disparut de pe hartile actuale, acest oras a existat ca centru urban medieval la limita sud-estica a Tării Romanesti, pe malul stang al raului Ialomita, la confluenta cu Dunarea. De asemenea in istorie este cunoscut ca si prima capitala a judetului Ialomita si loc de nastere al voievodului Mihai Viteazu.

Orasul de Floci astazi nu mai exista, dar numele lui va dainui mereu atat ca si importanta istorica cat si ca denumire! laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...