Ia storcatorul neamule

Intamplator sau nu, in oferta magazinului ce il pastoresc au aparut si tot felul de ustensile din astea domestice de m’a umflat rasul cand le’am vazut gandindu’ma ca nu o sa vand nici la dracu, storcatoare de fruncte, facatoare de sendvisuri si alte tampenii de genul asta. Ca tot au venit ofertele tipizate … le’am dat liber la imprastierea prin oras si nu mica mi’a fost mirarea cand cererile au inceput sa curga! In prima faza am zis ca e o gluma … ca aia de suna sa intrebe daca sunt in stoc fac misto … pana sa ma trezesc cu ei la magazin si sa vezi si sa nu crezi … au venit sa le si cumpere! Gizas! Cine dracu nu are in ziua de azi pe acasa mizerii de astea?! Eu! Da eu nu am ce sa fac cu ele fiind niste chestii pe care oricum dai bani ca sa se puna apoi praful pe ele. Am tot zis eu ca romani cumpara orice prostie daca ii la oferta sau nu am zis?! Ei iaca … se dovedeste ca romanul cumpara. Orice … nu conteaza ca ii trebuie … daca e ieftin, la promotie si isi permite … cumpara.

Deci … am oferta foarte buna (din zisele lor ca eu habar nu am cat costa astea in rest) la: storcatoare de fructe; facatoare de sendvisuri; fiare de calcat; roboti de bucatarie; facatoare de cafea … si alte din astea care in general se pune praful pe ele dupa 1-2 utilizari!

Primi 10 clienti se vor alege si cu un kil de fructe sa aiba ce stoarce! Fara numar, fara numar … de la mine sa fie!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Dan Neagu says:

    Promotie de lansare : Cumpara Tableta ***** la numai *** Ron http://www.******* .Cele mai mici Preturi din Romania . Cea mai larga gama de produse . Oferte , reduceri promotii pe banda rulanta http://www.******

  2. ice4you® says:

    Pentru promovarea de produse pe acest site, va asteptam cu o oferta la adresa de email din sectiunea contact!

    Multumesc!