Dislike Facebook

Nu, nu este o noua functie implementata de ei … este una ce poate fi implementata insa de noi! ­čśë

De voie de nevoie routerul meu este unul dintre foarte putinele din lumea asta, care este setat sa nu aiba nici un fel de acces inspre fetesibuci! Nu este un gest primitiv si nici unul nebunesc, la bazele lui stand sanatatea mentala a unui copil aflat in pragul adolescentei. Pentru cei mai multi dintre cei care se numesc parinti si nu numai, poate parea un gest deplasat, desprins din evul mediu in care fecioarele erau inchise in turnuri de piatra si purtau centuri de castitate … si au dreptate … nu ii contrazic … pentru mine ca si parinte este gestul in care incerc sa imi tin copilul cat mai mult copil … needucat de PC … needucat de altii. Si nu ma pot abtine sa nu ma intreb … daca nu cumva ACTA aplicata nu ne’ar readuce din nou mai aproape de oameni. Yup … jonglez intre procurorul si avocatul diavolului. laugh Story of my life! ­čśë

2 comentarii la „Dislike Facebook”

  1. ‘neatza..
    Copiii sunt de obicei atrasi tocmai de acele restrictii impuse de parinti. Depinde foarte mult de copil..cel care are libertate, poate ca nu va fi atras de lucrurile pe care si le va dori celalalt copil cu restrictii, si care atunci cand va fi major, va face exact pe dos, de cum ti-ai dori tu sa-i fie drumul. O sa-mi zici ca la varsta asta a adolescentei nu discern binele de rau, insa ei sunt mult mai evoluati si inteligenti, fata de cum eram noi la varsta lor. Sunt de acord cu limite explicate..nu cu autoritatea..ceea ce nu cred ca e cazul tau. Copiii nu inteleg de ce sunt „sugrumati” cu posesivitate uneori. E un subiect sensibil, si ma opresc aici..oricum, prea multa libertate ameteste, pe cand ingradirea ei duce la extreme.

    R─âspunde
  2. Buna dimineata!
    De acord cu tine. Este greu sa stabilesti acel echilibru intre libertate si restrictii, dar cum in tot si toate exista reguli si limite cineva trebuie sa le impuna chiar daca uneori fortat de situatie. Am avut numeroase discutii, i s’a explicat ce este bine si ce nu, intelege mult mai multe decat i’as putea explica eu oricum. Prin acest gest nu am facut decat sa o feresc de tentatie, conturile si le’as sters singura si de buna voie intelegand ca nu are nevoie, iar de cand contactul cu lumea a devenit mai redus (maxim 1 ora pe zi) creativitatea ei a explodat la modul frumos, gasind de facut multe alte lucuri frumoase. Sunt multumit.

    R─âspunde

Las─â un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoper─â mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continu─â lectura