Dosar exploziv DNA! Iata de ce legea amnistiei nu trebuie sa treaca!!!

Debut cu stângul pentru preşedintele Donald Trump. Acesta a fost nevoit să dea nişte explicaţii procurorilor DNA, pentru că s-a descoperit că banii primiţi de la Dragnea ca să facă poze cu el pe la dineuri erau inscripţionaţi cu “MITĂ” şi “FLAGRANT”. Donald Trump a concediat tot dispozitivul său de securitate, pentru că au permis unui infractor să se apropie de el.

“Am dat mâna cu mafiotul ăla şi voi aţi stat cu mâinile în sân? Dacă mă împuşca? You fucking assholes!”, le-a spus Donald Trump gărzilor de corp. Trump spune că în sfârşit înţelege de ce Dragnea a insistat să plătească cash, şi nu prin cont, cum au făcut toţi ceilalţi participanţi la dineu.

Citeste mai mult despre cel mai spectaculos dosar DNA … 

Iti multumim stimata tovarasa doamna Laura Codruta Kovesi ca veghezi la anti-coruptia patriei noastre!

Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta!

Cu stima,

Intregul comitet! 

6 comentarii la „Dosar exploziv DNA! Iata de ce legea amnistiei nu trebuie sa treaca!!!”

 1. Nimic mai adevarat … trist este ca nu e singurul (Teresha May a avut unul asemanator in UK) si poate reprezenta un inceput ptr restul tarilor din Europa mai ales.

  Răspunde
 2. Deși pare populist, tot ce zice trump e adevărat.. armata americană a fost închiriată cu ziua, cu plata in contul unei elite profitoare.. cine face profit din industria morții ? clasa de mijloc americană ? ntz .. cui i-a folosit războiul continuu din orientul mijlociu ? globalizarea e mișto pentru unii, dar desertifica zone economice enorme.. cui folosește monopolul mondial farma , că lumea e tot cu sănătatea în pioneze .. și mai sunt o mie de probleme ticăloase, bine ascunse in poleiala corectitudinii politice, sau concepte sorosiste de gen societăți deschise.. o vedem și la noi.. bine că avem copii care fac foamea, dar ne dam cu curul de pământ pentru drepturile minorităților sexuale .. facem gât împotriva grațierii, dar susținem liberalizarea drogurilor ușoare, etc ..

  Răspunde
 3. Stiti e o vorba, de ce ti-e frica nu scapi, bine acum fiecare pe partea lui si cu ce frici are laugh .
  Apoi nu putem sa-l comparam pe Trump cu Hitler, mai cu seama in limbaj, da e nationalist, e orice dar sa facem asa comparatie

  Răspunde
 4. Avand in vedere ca intre cele doua discursuri sunt cam 80 de ani mi se pare normal sa para diferite. Mesajul pe care il transmitea Trump era insa de un nationalism asemanator celui transmis de Hitler. Este posibil sa exagerez putin si datorita faptului ca mie nu mi-au placut niciodata americanii.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura