Energie pentru democratie …

Imi este ciuda doar de faptul ca … nefiind prin Bucuresti, nu am apucat sa imi iau in spate marmita cu ceai corporatist 10 bani de la Dragonul neimpozitat si ceva ness bun brazilian la 20 de bani plicu tot de acolo, sa sustin efortul national de protest la 1 leu paharul de ceai, negociat de la 2 lei in sus ala de ness! De mai dadeam si ceva steaguri plus vuvuzele pe langa si eventual ceva incarcare de telefoane/tablete la powepack tot din Dragonu neimpozitat om eram!

Jumatatea dracului din mine, ala pragmatic,  calculand pe zile + metru patrat de vuvuzea, scazand aripa dura ce il refuza si calculul optimist al propagadei, imi rezulta vreo 10 ani de belferit prin zona mai calde, fara proteste.

Luai’ar zbenga de oportunisti evazionisti cu pancardele lor inspirate cu tot …

Foto@Dan: andreicismaru.ro/noii-teroristi-corporatistii/

Damn! Ma simt amu penibil si imi vine sa imi dau lama ca ma gandesc mereu la bani in vremea in care alti dau gratis (ca minutele la telefon) ENERGIE PENTRU DEMOCRATIE! sad

Cu toate astea ramane dilema: care pana mea e mai comunist dintre noi? Eu, ala care gandeste capitalist sa manance si gura lui si a copiilor lui ceva in urma marmitei carate in spate, sau tu ala care pune taraba … “gratis” pentru popor si al lui viitor?! Pana mea, pentru mine unul, ala care s’a culcat copil tovaras cu toti, si s’a trezit domn cu nimeni peste noapte, prima lectie a democratiei capitaliste a fost ca:

Nimic nu e gratis!

Firar a dracului de treaba si democratie … si eu care ma bucuram ca am inteles’o in vremea in care am fost fericit in fiecare zi ca … am scapat de comunism!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  Cum ziceam .. niste neterminati .. taraba cu legalizatele nu a fost trasă în poză ? Sau le livrau din duba cu laseru’ ? Secera și ciocanul mamii lor de corporatiști comuniști .. la defilările de 1 mai și 23 august, nu era berea gratis, doar mai ieftina.. deh, era doar republică socialistă .. acu avem republica comunistă pipera plus coloniile din Cluj, Timișoara,Iași ..

 2. ice4you® says:

  Rahan, la voi a fost naspa inseamna! Pe aici de 23 august se dadeau pe la “agrement” (un camp plin de balarii, neasfaltat ce’i drept) 2 mici si o bere/citric moka/cap de vita daca mereai la manifestatie. Imi aduc aminte si acum de tata (Dumnezeu sa il ierte ca o murit de tanar) cum striga de la coada:

  “- loji, mai e ma bere sa nu stam de’an pulea la coada?
  – Este ma Viorele, punem apa sa ajunga la toti”

  Or aparea intr’o zi povestile astea intr’o carte ….cand oi avea timp sa o scriu! laugh

 3. Radu says:

  tovarase ICE, colectivu’ vrea sa stie: ceva sticle, borcane, sa avem ce duce la gostat in colt, ca dupa atata moka treba sa fi ramas ceva sticlarie… laugh