EURO – PA!

Dragi europeni,

Incep prin a va transmite din tot sufletul sincere urari de: SA NE SUGETI … CIORAPI!
Daca va sunt asa dragi astia ce fac parte din ciuma portocalie ce schelalaie acum pe la portile voastre impreuna cu pupincuristul domn Basescu Traian, va rugam sa ii luati la voi si sa ii pupati acolo unde nu bate soarele … noi ne’am saturat sa va faca voua politicile si noua sa ne mai taie pentru asta cate un salar … cate o pensie … cat de mult de unde se poate doar pentru ca voi sa mai aveti niste bani sa le dati grecilor ca acum nu ii mai puteti invata la munca de nici o culoare si nu este doar cazul grecilor ca si la voi leprele stau si o belesc la soare in timpul in care restul trebuie sa ii intretina cu cotizatii!

Inchei prin a va spune un sincer,

EURO – PA!

P.S. Mergand pe ideea dupa ei potopul … astia sunt cei pe care i’ati votat in ultimi 8 ani … oare nu sunt mai rau decat mineriadele?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...