Facebook nu mai este gratuit?!


Dezisteresat total de fenomenul asta am dat peste o stire conform careia, peste noapte Facebook a trecut de la o platforma gratuita la una in care optiuni pana mai ieri gratuite au fost fost trecute ca optiuni premium pentru care utilizatorii sunt obligati sa plateasca niste bani. Nu stiu cat de adevarata este stirea asta (injuratii pe aia de la Jurnalul nu pe mine :D) dar din ea rezulta ca doar 15% din “prieteni” din lista (alesi aleator) va mai pot accesa gratuit contul pentru a vadea postarile recente, restul de 85%  vor avea in continuare acces doar la postarile mai vechi iar daca isi doresc accesul la cele noi pot opta pentru optiunea cu plata!

Dupa ce Google si’a calcat in picioare propriul motto: “Don’t be evil!” … nici Facebook nu s’a tinut de promisiunea conform careia “It’s free and ALWAYS WILL BE”?!

Partea cea mai comica este ca multi dintre useri habar nu au de aceste schimbari si posteaza in continuare cu avant maxim desi mare parte dintre cei care ii au in lista nu mai au acces la postarile lor. O sa mai dureze ceva pana cand probabil se vor prinde. laugh

Deci Gicule … daca de azi inainte vrei sa mai vezi cu cine si’o trage nevasta’ta sau vecina’ta Geta … pune niste euroi la bataie ca doar nu te doare cardul! laugh laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. admin says:

  o sa murim!!!!!!!!!!!!11

 2. ice4you® says:

  Sa va fie dulce coliva! laugh

 3. jules says:

  Nobody cares! :))
  Io si facebook sintem prieteni in alt univers. In asta nu prea ne potrivim. :))