Fast & Furious 6 – official trailer

La un an dupa lansarea lui Fast and Furious 5 de curand a fost lansat si un prim trailer a celei de a sasea parti ce va fi lansat la jumatatea lunii mai a acestui an …

… ca de obicei trailerele sunt foarte spectaculoase si din cate vad pe langa faptul ca au pastrat intreaga echipa din partea a 5-a s’au decis sa “o invie” miraculos si pe Letty aka Michelle Rodriguez.

Sper sa fie ceva mai reusit decat partea a 5-a … si cred ca va fi pentru ca deja le sta in traditie sa faca o parte foarte reusita urmata de una mai putin reusita.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Yamasha says:

    sa-l vedem zic, torrente?!

  2. ice4you® says:

    Nu incurajez pirateria dar sincer sa fiu sunt satul sa dau bani pe filme de tot rahatul. In ultima vreme putine au fost ok la care sa nu imi para rau de bani.