Filme de weekend, episodul 3

Abraham Lincoln: Vampire Hunter – un film unde pe langa o noua viziune fantastica asupra formari USA il puteti vedea si pe Abraham Lincoln in rolul unui vanator de vampiri … si de aici … va puteti imagina singuri. Efectele speciale sunt destul de ok … scenariul destul de ciudat … nici pe departe nu poate fi considerat o capodopera … dar merge in lipsa de altceva.

Stolen – ultimul film semnat Nicolas Cage imi lasa un gust cel putin la fel de amar ca si Ghost Rider 2. In principiu nu ar fi fost un film rau daca beneficia de un scenariu mai complex, o regie bine pusa la punct, o oarecare liniaritate de firului epic si mai ales nu era o copie proasta a Gone in Sixty Seconds. Din pacate … dupa o serie de filme de la foarte bune in sus … Cage este distribuit in filme din ce in ce mai slabe. Merge in lipsa de altceva … dar nu va asteptati la mare lucru!

2 comentarii la „Filme de weekend, episodul 3”

  1. Chiar am observat in ultimii ani o lipsa acuta de filme bune. Se aplica si la seriale. Cam tot ce e bun a aparut pana in 2009. Sau poate le ratez eu cumva…

    Oricum, ciudati scenaristii de la Hollywood. Daca esti platit cu o gramada de bani, pai stai frate si fa un scenariu calumea. Pana si eu care nu stiu prea multe despre asta sunt in stare sa fac ceva mai bun… le-ar trebui niste concedieri ca sa dea un exemplu, sa vezi dupa aceea cum se pun ceilalti pe treaba…

    Răspunde
  2. Bineinteles ca lipsa de profesionalism si inspiratie este mascata de toti in spatele „crizei” si mai ales a pirateriei … desi paradoxul este ca bugetele sunt din ce in ce mai mari … de zeci sau chiar sute de milioane de dolari iar incasarile de cateva ori peste investitie. Nu am vazut lux mai putin afisat pe la sfantul lemn, nici actori si nici producatori saraci .. de unde dovada este ca la fel cum s’a stricat tot ce era bun in lumea asta … nici lumea cinematografiei nu a scapat! Am vazut filme semnate de regizori mari … de un penibil greu de explicat … ca de actori ce sa mai zic. Nu mai are nimeni nici acolo vreo onoare de aparat … contractele se semneaza pe bani si atat … normal ca vezi doar si numai superficialitate.

    Tu zici 2009 … eu zic ca in ultimi 10 ani filmele bune ce pot fi considerate capodopere cinematografice le putem numara pe degete. Cred ca avem de’a face cu un cumul de factori care au dus aici … discutia este una lunga. Partea proasta e ca in ultima vreme ma simt tot mai pacalit cand dau banii pentru a vedea un film la cinematograf.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura