Florian Coldea suspendat din functie – prima „victima” a lui Ghita?

Comunicat de presa SRI:

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea şi care au fost supuse unor verificări preliminare,  directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale. În acest sens, până la finalizarea verificărilor, domnul general-locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atribuţiile funcţiei de prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii vor fi preluate de către Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Sunt analizate toate circumstanţele prezentate public, precum şi documentele puse la dispoziţie de general-locotenent Florian Coldea.
Precizăm că SRI a dezvoltat mecanisme interne de investigare a oricăror indicii cu privire la încălcări ale legii ori a cadrului normativ intern, pe baza unei metodologii şi proceduri validate în timp. Structuri interne specializate şi subordonate directorului instituţiei întreprind, ori de câte ori situaţia o impune, măsuri complexe de verificare a informaţiilor cu privire la posibile încălcări ale legii ori a ordinelor şi regulamentelor militare şi, ulterior, adoptă măsurile adecvate.
Instituţia noastră apreciază ca deosebit de important principiul legalităţii, care guvernează întreaga activitate a Serviciului, ca fiind o garanţie a respectării drepturilor omului şi a reputaţiei cadrelor instituţiei. Ne reafirmăm determinarea de a menţine standardele de profesionalism pe care sunt construite alianţele din care SRI face parte alături de servicii partenere din state cu tradiţie şi democraţii consolidate.
Reiterăm faptul că Serviciul Român de Informaţii îşi îndeplineşte misiunile cu bună credinţă, în interesul securităţii naţionale şi a cetăţenilor români.

Sursa: sri.ro

Ce parere aveti? Coldea e suspendat de ochii lumii sau … va fi tras pe linie moarta? Se schimba ceva in sfarsit in tara asta sau e doar o rocada la putere a celor care au fost in spatele sau alaturi de Ghita? Urmeaza LCK? Basescu pe cand?

5 comentarii la „Florian Coldea suspendat din functie – prima „victima” a lui Ghita?”

 1. de ce ar fi coldea ‘victima’ cuiva ? faptul ca ei se tin cu dintii de scaune si putere, ne-a adus pe toti in pozitia sa vedem cu ce se ocupa in concret eminentele cenusii ale patriei .. bleah .. binomul a pierdut o batalie, nu stiu daca si razboiul .. la ce colcaiala e acolo, cred ca doar un razboi nuclear mai igienizeaza locul cu pricina .. deocamdata generalu’ e ranit de bomba cu cacat detonata de sinucigasul ghita .. se pot da medalii si pentru fapte d’astea de arme ? intreb si io laugh

  Răspunde
 2. S-a spart buba … puroiul incepe sa iasa la suprafata, pe la Ciutacu a aparut in seara asta Bica si Udrea … prietene Cola sincer iti spun ca nucleara e in „count down” Eu vad cam asa treaba pe logica mafiota: Coldea tras pe tusa ca si asa nu’l mai tineau nervii …

  Luluta la taiere ca ii foame de sange. De aici in colo mai vedem dupa ce ne mai zice Sebi cate una, cate alta …
  Si inca ceva, de nu dadeam un vot cum trebuie in 11.12.2016 pe un soare superb, azi tot intuneric era

  Răspunde
 3. Deci s-a rezolvat, acum inseamna ca toata lumea se apuca de treaba si lasa barfa inseama babelor?! Apropo da Hellvig asta unde a fost pana acum, eu am zis ca Coldea e bastanu’ ?! Am impresia ca trebuiau sa pupe podeaua in duet si SRI-ul dupa tot cancanul asta sa aibe o conducere gen consiliu de administratie din parlamentari, oameni diversi pana se stabilea daca nu cumva ar trebui trimisi toti la bula pentru inalta tradare si alte chestii din astea. Da cum toti sunt plini de rahat si put ca dracu a peste imputit, acum se dau cu parfum si mesteca cingo doar, doar nu i-o mirosi nimeni. E ca’n Roma antica pe arenele cu gladiatori, cand poporul ajungea la limita rabdari i aruncau cateva carute cu fripturi si puneau de o lupta pana la moarte laugh

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura