Florin Citu, acest Batman al politicii romanesti

Il stiti pe Batman, da? Gotham City, aia rai, Batman justitiaru…deci Bucuresti ar fi Gotham, PSD aia rai, si Florinica BATMANU ne salveaza onorea nereperata

Iata ultima sa declaratie data pe faisbuci, unde altundeva sa lupte Batmanu nostru de Dambovita:

PSD şi ALDE – merg până la capăt cu distrugerea economiei. PSD şi ALDE au plafonat dobânzile prin legi votate în Parlament şi OUG 114/2018. Înţeleg că urmează, în câteva zile, OUG pentru plafonarea cursului valutar pentru eurron şi eurusd.

Prin OUG nr. 114/2018, care a fost publicată în Monitorul Oficial la 29 decembrie 2018 şi care a intrat în vigoare de la începutul acestui an, băncile trebuie să achite o taxă pe activele financiare dacă aplică un ROBOR mediu trimestrial de peste 2%, nivelul fiind stabilit la 0,1-0,5% pentru fiecare pas de 0,5 puncte procentuale.

Socialism până la capăt. Preţurile vor fi determinate doar prin OUG-uri. Ne întoarcem în anii 90. Totul se va face la negru. O să avem un curs de schimb «oficial» şi unul al pieţei. #RomaniaFaraPSDsiALDE.

Vorba unui personaj drag mie: Ba, io il cunosc de undeva pa baiatu asta, dar nu prea pare cu tiglelele pa casa…stam pe coada lui si tot il ghicim pana la urma…beleaua e ca s-ar putea sa nu fie nimic de ghicit, are omu niste obsesii cu Manole de la BNR, BNR-ul si mai ales PSD/ALDE.

Deci domnu senator, fost trezorier sef al unei banci de renume si dat afara pe usa din dos, cu studii facute in SUA – probabil de aia e adeptul unui program stil Reagan – are impresia ca in Romania anului 2019 cineva poate sa readuca legile si regulile la anul 1990. Si face declaratii grave, nedovedite si crancen panicarde, stiindu-se la adapostul imunitatii sale de parlamentar! Halal curaj!

Macar Batman se batea pe bune cu aia…nimic personal…pe cand in alde Batmanu nostru clocoteste ura…

6 comentarii la „Florin Citu, acest Batman al politicii romanesti”

 1. Marioneta, la dracu cu el!
  Beleau la curs, e ca unde dracu se duc euroi si cine cumpara atatia sau face specula pe prognoza de crestere mda

  Răspunde
  • Eh, Manole zis si Sortzuletz ar trebui sa ne raspunda, da’ din cate vaz, fluiera a paguba. Sa vezi tu cranceneala dracului cand se va umfla obrocul de lei aruncati acum in piata pe euroii pusi la ciorp de niste unii ….

   Răspunde
    • Cam asa se aude….ca se cumpara euro in draci si nu numai euro…si dolari si lire samd si sub diverse tertipuri banu pleaca in sapte zari…ca sa nu mai aiba ciuma rosie ce impozita…dracu stie dac-o fi asa, dar e o ipoteza

     Răspunde
     • La fel se intampla si cu energia electrica, de 2 luni „ne-o importam” laugh , e un plan bine pus la punct pe domenii cheie „…dracu stie dac-o fi asa, dar e o ipoteza” good

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura