Gata si scutul de la Deveselu

Rusii or fi suparati ca nu au si ei unul pentru Vodka?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  e ca intr-un banc vechi cu radio erevan – nu i s-a dat, i s-a luat, si mai precis i s-a furat .. cat ne costa ? ca in reclama aia .. priceless .. la ce ajuta ? nu stiu cat ne ajuta, dar ii incurca pe altii, ceea ce pentru noi, adeptii decesului caprei vecinului, e un motiv de mandrie. macar de-am face mai multa matematica si fizica in scoala, ca sa nu ia copiii de buna reprezentarea din desenul de mai sus.

 2. radu says:

  Ba, manca-v-as, ca va luati ba de scutul asta americanesc? De abia venira americanii si va si luarati da iei.
  Noua aci la Olt ne pare bine va venira, baeti da baeti, are bani da aia verzi, ii invatam noi cu zaibaru’, mamaliga cu praz si umblatu cu scara dupe iei, sa nu cada prin gropi, manca-v-as gura, ca ramanem fara stutu’ ala.
  Pai le place daja pa la noi, ca oltencele e frumoase si limbute, nu ca pa la voi, de iti da buna ziua dupa juma da ora. Hai, pa, ca adusera oamenii un vischi si trebuie sa le dam clasa cu o tuiculita de aia buna de Zavideni!
  PS orice asemanare cu persoane in viata nu ieste deloc intamplatoare si imbarligate sunt caile Domnului laugh .
  PPS Lasand gluma la o parte, va dati sema ca suntem la doi pasi de scut si la 100 km de centrala nucleara a bulgarilor? Daca se supara rusnacii, bye bye Rio de Olt aka Slatina! Dar nu-i bai, ca le dam si noi cu atomica romaneasca: olteni cu moldoveni!

 3. Sorin says:

  Amu pi buni cî nu mai prişiep nimnica, deci cum sî vă zîc io voauă, cî ieu mă bucur tari di tăt cî dacî tăt o vinit amiericanii apăi sî ştii c’or sî facă triabă bună şi în ţara asta, adică dacă tăt o pus un scut di’aşeala, de nuş’cum îi zîce, nah, scut să-i zîcă(!), păi dacă tăt lo pus sî’ni apiere de inamişi, apăi acu putiem şî noi sî dormim liniştiţi şî fără di’teamî cî or sî intrii hoţîî în casă! Hî? Ce??, cum adicî?… ci sî apiri’? Nu apără ? Atunşea pi şini apîrî ? Api io cred că vorghieşti prostii, ti-ai îmbatat cu apî chiaorî sau cu dizinfiectat di’aşeala cu cari se împroaşcă prin spitale ca şî popa prin biserică, şi’ tăt îndrugi numa baliverni’ ?… cum adicî sî nu ni apiri ??… da’ nu pientru asta lo montat ? Ooo… adică nu-i aşa cum zice domii ş’iia di la tilivizor?, apără da’ nu apără, uff… tare complicat mai sînt ştirile iestea… şi uite aşa am stat la taifas şi mai pe departe cu unchieşu, om bun la suflet, dar aşa, oleacă dus cu pluta, om dintr-o bucată cum îi şadi’ bini modoveanului. Am povestit vrute şi nevrute, mai mult ascultîndu-l cum diapănă amintiri din tinereţîle lui, amu fiind binişor trecut de op’zeci de primăveri, amintiri de parcă ar fi aievea, o plăcere să-l asculţi… şî zîci că ni apără ??!…