Germania, Merkel, Koln: dusul rece de anul nou

Germany shocked by Cologne New Year gang assaults on women.

Ei da, bratele deschise emigrantilor au dat roade, extreme de otravite!

As zice ca madame Merkel si-a dat foc la valiza!

Voi ce parere aveti?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

10 Responses

 1. ice4you® says:

  Ca sa fiu sincer, problema mi’se pare putin cusuta cu ata alba in contextul si asa sensibil al emigrantilor. In mod cert ceva adevar este la mijloc, mai ales cand primesti un val atat de mare de emigranti, faptele antisociale fiind de asteptat sa apara.
  O treaba e clara … cred ca Merkel a incheiat orice cariera politica in Germania si asta fara urma de indoiala.

 2. radu says:

  Si a dat extremistilor apa la moara…Sa vezi rezultate la alegeri.

 3. Sorin says:

  Mai demult era o vorbă: trandafiri votaţi – trandafiri mîncaţi. Este perfect valabil şi pentru situaţia de acum din Europa. Dacă ar fi să privesc obiectiv, ideea “refugiaţilor” este una total neinspirată, pe care o consider o mare greşeală. Ar fi fost mult mai puţin costisitor de luat măsuri de întrajutorare în ţările respective şi să-i determini să rămînă în ţara lor, decît să creezi noi şi noi probleme sensibile direct în centrul Europei. Şi totuşi de ce s-a preferat ideea refugierii, chestia mă depăşeşte.

 4. Vasile says:

  Scenarii, politica, conspiratii…..VW acum problemele cu refugiati, Germania e cumva vizata, iar o destabilizare a ei ar duce Europa in haos si astfel toate profetiile se pot implini, nimic nu se intampla la intamplare Se cauta motive, se creiaza motive pentru viitoare actiuni justificate. Nimic nu e nou totul se rostogoleste…..

 5. Malin says:

  Treaba asta cu “bratele deschise” nu e de ieri de azi. Cei mai guralivi in problema imigrantilor si primirea lor cu bratele deschise, incepand cu cei din Africa, continuand cu rudele sarace din est si mai nou cu astia din Orientul Mijlociu au fost francezii si uite cum “liberte, egalite si fraternite” se intorc impotriva lor si a celor care de frica stigmatului nazist au tolerat si tolereaza chiar orice.

 6. ice4you® says:

  Ei bine … cred ca treaba asta cu stigmatul nazist nu o sa mai tina multa vreme … Mein Kampf a luat cu asalt librariile din Germania dupa 70 de ani de la ultima sa publicare oficiala, inregistrand un succes ca in vremurile bune. Nu mai avem mult pana cand ideeile extremiste vor iesi din nou la suprafata … deh, istoria se repeta … ca moda.

 7. radu says:

  Mister ICE, la alegerile din Italia niste strigau la mitingurile unui anume Beppo duce, duce! Peste tot in Europa extremistii de dreapta sunt in ascensiune si atentatele din ultima vreme le dau apa la moara, dar in loc de Juden Raus! s=ar putea sa apara Araberen raus!…

 8. Malin says:

  @radu nu stiu cum se face da pe aici prin Spania au reusit sa ajunga la putere extremistii de stanga, aia de dreapta par ca nici macar nu exista.

 9. Radu says:

  Malin, sa nu o luam in tragic, Podemos nu-s chiar extremist. Si sa nu ne facem griji, vor raspunde intr-un final la dezgustatorul nume de Coriolan Draganescu – Caragiale dixit! Adica se vor molipsi de aceleasi metehne ca si ceilalti. In plus, au pe cap si partidele nationaliste regionale si problema nerezolvata a ETA. Sa-I vedem si apoi sa judecam…
  Extrema dreapta, adica Falanga, sunt marginali, dar asta nu inseamna ca Spania nu e inca o societate conservatoire. Seamana cu romanii in multe privinte, inclusiv in mistica religioasa si superstitioasa a ultranationalismului.
  Si, bineinteles, nu vor deloc sa se impace cu trecutul franchist si crimele lui odioase, exact ca noi cu trecutul communist.
  Cunoscand bine Spania, doar am locuit si urmaresc evolutiile, as zice ca de multe ori ne separa de popoarele Spaniei 3500 km si cateva mii de euro venit pe cap de locuitor…

 10. Radu says:

  Azi au recunoscut si nemtii gravitatea situatiei si deja se lasa cu dreptate cu parul; maine, poimaine, Doamne fereste, “Die strasse frei, SS marschiert..”
  Multumim tuturor celor ce au comentat si va astept oricand in acest spatiu al dialogului…