Green Lantern

Avand la baza o celebra poveste din comic books, Green Latern a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an. La baza bineinteles ca are un super erou, ce iti aduce aminte de Superman plus ceva nuante de Capitain Planet, personaje nascute tot din comic books’urile ce au facut deja istorie. Cum nu sunt multe de spus in rest, va recomand doar acest film pentru a va relaxa pret de o ora si ceva, efectele speciale fiind bine facute iar super eroul facandu’si treaba pana la capat, binele triumfand in cele din urma laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Victor says:

  la inceput a fost dragut dar am ajuns sa ma satur de atatea filme mediocre cu supereroi. si asta ce pana mea mai e…lanterna verde? :)) ce urmeaza, supermasina de spalat cu bule?
  singurele filme care intr-adevar mi-au placut cu supereroi au fost cele din seria Iron Man, cred ca din cauza ca mi-a placut cum i-au construit caracterul de baiat rau.

 2. ice4you® says:

  Nici unul si nici altul nu sunt filme despre care poti spune prea multe, singura lor calitate din care poti discerne ceva raman efectele speciale si hai sa zicem, povestea. Asa cum spui tu de Iron Man, personal in fata lui prefer de 1000 de ori X-Man, mai ales pentru povestea mult mai nuantata, un soi de saga SF, ultima parte incununandul cu succes. Evident ca in functie de box-office, vor mai urma si alte lanterne verzi, inceputul nu a fost rau sa vedem continuarea. laugh

 3. Victor says:

  probabil preferintele depind in functie de personalitatea fiecaruia pentru ca pe mine x-man m-a lasat atat de rece incat nici nu m-am mai obosit sa vad ultima parte. :))