Hai-hui prin Bucurestiul impodobit

Am reusit sa imi fac timp macar pentru o seara sa umblu pe strazile impodobite de sarbatoare din Bucuresti. Din pacate, fata de alti ani, singura zona impodobita generos a fost cea centrala intre Unirii – Universitate – Romana, fata de alti ani cand erau luate in calcul mult mai multe din pietele sau bulevardele mari din Bucuresti, care acum in mare parte nu beneficiaza nici macar de o mica decoratiune care sa iti aminteasca de sarbatoari. Deh … cu un primar general arestat si unul intermiar suspendat … probabil ca acestea sunt unele din efecte.

Dar … am trecut peste asta si odata ajuns la Universitate nu puteam sa ratez Targul de Craciun din acest an care fata de anii trecuti nu pot spune ca s’a schimbat foarte mult, in mare parte fiind ocupat de precupetii care isi vand marfa mai mult sau mai putin traditionala de sezon, la preturi mai mult sau mai putin decente, de o calitate mai mult sau mai putin indoielnica. Nu mi’am cumparat nimic de pe acolo pentru ca daca pentru unii produse ca si carnatii de casa sunt un lux, pentru mine sunt o normalitate … am preferat doar sa bantui pe acolo si sa ma bucur de atmosfera de sarbatoare care cumva cumva isi facea loc prin aglomeratia specifica acestor locuri.

Din pacate am avut la dispozitie doar telefonul pentru a face cateva fotografii care nu sunt deloc reusite insa poate ca reusesc sa va aduca putin din atmosfera de acolo, n’Joy …

Daca vreti sa ajungeti la Targul de Craciun de la Universitate, va recomand sa folositi transportul in comun cum ar fi RATB/Metrorex pentru ca in zona la orele de varf si mai ales seara traficul este un infern!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Ciprian Lospa says:

    E impodobit misto. Mai lipsea zapada.

  2. ice4you® says:

    Din pacate cu zapada e destul de greu si pe la munte …