Hmmm …

Azi a fost o zi … marcanta si ciudata in acelasi timp. M’au marcat niste povesti din care v’as impartasii … dar nu stiu daca e ok sau nu. Sunt povesti de viata, viata tradusa cel mai bine de Margineanu cand zicea ca …

Viata e ca parul din cur … scurta si plina de cacat!

Nope! Spre dezamagirea dusmanilor si (poate) bucuria prietenilor nu am patit nimic. Eu nu am patit nimic. Despre prieteni buni de ai mei pe care nu i’am vazut de ani buni insa … nu pot spune acelasi lucru.

Sunt cumva dezamagit in masura in care scarbit, mai ales ca NU imi place sa am dreptate, desi eu niciodata nu ma prea insel. Lucru dracu si pedeapsa asta. Si va spun sincer.

Azi … aleg sa beau mai bine o bere si sa cern … ce de de scris si ce nu. Poate maine o sa stiu. Sau nu.

Hai noroc si sa aveti o seara faina in care sa va ganditi ca oricat de negru vi s’ar parea dracu pe la noi, abia pe la altii o sa aflati cat de negru e cu adevarat!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Ciprian Lospa says:

    Bre, poate nu-l stii pe Tim (comentatorul de la Cetin), insa la el m-a dus gandul cand am citit titlul articolului. Ma asteptam sa fie ceva despre el, n-a fost sa fie!

  2. ice4you® says:

    Imi pare rau Cipriane, insa eu nu cetinesc, deci nu il stiu pe ilustru pomenit. laugh

  3. Marius says:

    Comenta, la un moment dat, si pe aici nea Tim. Acum l-a gasit trollul pe la a listeri. Sa stea sanatos acolo smile