Iluzii … amagiri … Smoke and mirrors …

Cat de usor se lasa oameni amagiti de banalii iluzionisti … cat de usor sunt amagiti cei ce iubesc … doar stiind ca fac asta … le este indeajuns asta atat pentru smoke cand si pentru mirrors … iar iluzionistul cu cat stie ca faima creata in anii ii simplifica spectacolul … cu atat mai putin efort va depune ca fiecare dintre ele sa fie un megasucces … pentru ca deja se bazeza pe ceva … ce a adus lumea in sala doar pentru ca pana mai ieri … banalul lui nume … este astazi cap de afis. Urand iluzionistii … spargi rand pe rand … oglinda dupa oglinda … ca cei ce ii admira sa nu mai creada in ele … iar fumul il spulberi cu prima bataie de vant … insa afisul il rupi degeaba … atata vreme cat cei ce au crezut in el … l’au vazut deja.

Ce iti mai ramane de facut atunci? Este doar sa iti iei o punga de seminte … sa te asezi in ultimul rand … si sa privesti din umbra spectacolul derizoriu al carui trucuri simple le cunosti desi par atat de complicate in aparenta. Zambesti doar … lasi publicul sa aplaude … pe tine nu te mai pot pacali demult oglinzile si nici fumul …

… ii multumesc ilizionistului … din astea am mai vazut … de mers insa pe apa nu ma poate convinge ca ar putea atata vreme cat focul ce i’a ars talpile … tot iluzie a fost … de aia nu ma pot suprinde … 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Victor says:

    Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
    şi nu ucid
    cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc

    imi place sa ma las pacalit de scamatori desi stiu ca magia lor nu exista la fel cum cred in iubirea eterna desi stiu ca nu exista. sunt unele chestii pe care e mai bine sa nu incerci sa le intelegi cu mintea pentru ca isi pierd farmecul.