Infrastructura ferata ajunsa de multa vreme la limita, face victime

Scriam eu acum multi ani pe aici ca ne’am batut joc de mostenirea cailor ferate si ca va fi tot mai rau, iata ca cei 27 de ani in de cand infrastructura ferata a Romaniei a ramas in paragina, dupa ce TF si CFR cu toate ramurile lor au fost pentru toti baietii destepti doar niste vaci de muls! De multi ani aceasta au trecut de limita maxima a sigurantei in utilizare, singura solutie gasita fiind reducerea de la an la an a vitezei de rulare pana cand chiar si asa, infrascturctura depasita a inceput sa cedeze si sa faca victime, accidentul de astazi pe ruta Simeria – Petrosani in care au deraiat 14 vagoane si au murit 2 mecanici de locomotiva fiind primul semnal ca asa nu se mai poate …

In momentul asta nu exista un raport oficial a ce s’a intamplat, insa in mod cert avem de a face cu infrastructura deficitara, in zona in care s’a intamplat accidentul, existand de ani de zile probleme ale infrastructurii din cauza carora s’a ajuns la restrictii ridicole de viteza.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce s’ar fi intamplat daca in locul vagoanelor de marfa ar fi fost vagoane de transport calatori s’au s’ar fi intamplat un impact!

Trist … dar din nefericire parerea mea sincera este ca este doar inceputul unor accidente din ce in ce mai dese din cauza infrastructurii care are parte doar din carpeli in vremea in care banii alocati se fura cu ghiotura de aceiasi baieti destepti pe care din cate am vazut nu prea ii intreaba nimeni de sanatate.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...