Ghidul pacatosului in Muntele Athos – Croaziera de final si plecarea din Muntele Sfant

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. radu says:

  O fost super tare, ar merita sa scrii o carte!

 2. ice4you® says:

  Ma bucur ca ti’a placut! smile In ce priveste o carte … sa stii ca as avea lejer un material de una mai mica laugh … pe aici am incercat sa sintetizez cat mai mult posibil, ca sa nu plictisesc.

 3. Redoo says:

  Bravo, frumos!! Din ce am mai citit si vorbit cu alti oameni ce au călcat pe acolo, ideea ar fi cam asa: cu cat esti mai departe de religie, cu atat esti mai impresionat.

 4. ice4you® says:

  Multam Mariane, stiind ca ma cititi atat voi cat si altii, am scris toate lucrurile astea cu cel mai mare drag incercat sa va impartasesc macar putin din cate am vazut pe acolo, plus cateva sfaturi ce sa va fie de ajutor daca va bate gandul sa ajungeti!

  In ce priveste ideea emisa de tine … Da, de la ideea aia pleaca titlul de baza al postarilor mele, plus ca este una din ideeile pe care probabil ca le vei regasii si in postul meu de final pe care il voi scrie maine, in care voi incerca sa trag concluziile din care sa va faceti o mica idee si despre ce am trai si simtit ca un pacatos ce se recunoaste ca unul, fara a poza in altceva decat nu e defapt doar de dragul pioseniei de Athos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: