Intel te asculta!

 

La propriu prin noua generatie de procesoare codenamed Skylake care impreuna cu Windows 10 si o noua instructiune inclusa in procesoare si tinuta secreta de catre Intel, vor putea primi comenzi vocale din partea utilizatorilor, astfel ca la comenzi cum ar fi „Hey Cortana” sau „Cortana, wake up” PC’ul va porni automat fara a mai fi nevoie ca utilizatorul sa faca altceva.

Acest lucru a fost dezvaluit de catre companie la la Intel Developer Forum care s’a desfasurat zilele trecute in San Francisco.

Se pare ca Intel impreuna cu Microsoft fac pasi din ce in ce mai seriosi inspre interactiunea vocala dintre utilizator si masina dupa ce modul de interactiune touchscreen si’a atins de multa vreme limitele devenind mai mult apanajul dispozitivelor portabile care treptat migreaza si ele inspre vocal odata cu Windows 10.

Cum vi’se pare ca suna viitorul? Credeti ca procesoarele Intel vor asculta doar niste banale comenzi sau mai mult de atat?!

2 comentarii la „Intel te asculta!”

  1. Mai mult, mult mai mult si vor fi „in direct” si cu FBI si cu DNA … ma duc sa-mi cumpara o socotitoare cu bile … oare se mai gasesc sau au bagat cipuri si in acele bile ? smile

    Răspunde
  2. Macar Samsung a recunoscut pana la urma ca a dat’o cu mucii in fasole in ce privesc SmartTV’urile lor … pana la urma de ce sa nu recunoasca si Intel de mana cu MS?! laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura