Intelepciunea unei singure clipe

Lasa, barbatul din tine, FEMEIE, sa (i)ubeasca, femeia din mine!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Shadow of the Angel says:

  “Ce e FEMEIA?” Este punctul culminant, ultima (creatia ajunge la capat nu cu barbatul, ci cu femeia), grandioasa opera a lui Dumnezeu. Reprezinta ultima trasatura de condei a Sa. Iar BARBATUL, ne va urmari mereu cu coasta in mana, gata oricand sa ne creeze din nou..
  :_)
  Noapte buna!

 2. demon says:

  Si atunci oare de ce, barbatii nu vor sa isi arate fatis slabiciunea ce o au, iar femeile nici atat?! 😛 Din pacate femeile moderne refuza a mai fi femei, iar barbatii, barbatii! Poate vina este impartita, pentru ca o femeie moderna va alege mereu o “carpa” (ce invariabil este mai slab ca ea si il poate manipula) in timpul in care un barbat modern, va alege poate ca o femeie la inceput, renuntand sa mai fie barbat, transformandu’se in “carpa”, multumind poate nevoile femei de emancipare, dar emanciparea ei ii este si neimplinire caci doar un barbat (nu carpa) poate implini o femeie, la fel cum o femeie (nu carpa) poate implini un barbat. Secretul cred ca este, asa cum am mai spus legat de respectarea orgoliului masculin in egala masura cu respectarea sensibilitatii feminine. smile Culmea ironiei si a umorului (deh … E glumet rau) este ca in fiecare dintre noi a sadit partii din sexul opus, tocmai pentru a crea si intriga adusa in discutie laugh

  Si atunci, de ce oare postam fiecare in ce nu suntem … dar incercam sa devenim, desi implinire nu ne aduce, decat poate doar hranirea unor orgolii in locul unor mangaieri?! laugh

 3. Shadow of the Angel says:

  :_)
  De dimineata ai inceput cu…:_)
  Nu zic, deh, sunt si eu un pui de drac..:_)
  Buna dimineata!

 4. Shadow of the Angel says:

  Puiul de dracusor nu poate fi mereu sensibil.Atunci cand e, sau ma rog, cand a incerca sa fie, nu era lasat. Cred ca tu fiind un demon innascut, stii cel mai bine..!
  :_)

 5. demon says:

  De dimineata nu am inceput cu … imi era poate dor de … 😛

  Buna dimineata! Ingeras micut! 😛

 6. Shadow of the Angel says:

  Un amestec ciudat, si totusi frumos. Cred ca fiecare dintre noi e un mic ingeras, sau un mic dracusor, sau e cate putin din fiecare. Depinde de context.