Jiji la puscarie … restul (deocamdata) ii duc pachete

sursa: gandul.info

Din multele nume asociate cu (asa zisul) fotbal din Romania, singurul care a incercat sa plece din tara a fost Jiji. Culmea sau nu … tot el este cel care are de facut 3 ani de puscarie, decizia fiind definitiva din partea Curtii Supreme. Ce e drept el avea un dosar ce tinea de specula cu niste terenuri ale MAPN. Pentru restul s’a cerut tot azi rejudecarea procesului … dupa ce o instanta a zis ca sunt liberi iar alta ca nu … deh … nehotarati.

Jiji draga … odihna placuta … ai fost din nou cel mai prost din curtea scolii! (aka neamu Becali)

6 comentarii la „Jiji la puscarie … restul (deocamdata) ii duc pachete”

 1. Deocamdata se pare ca judecatoari s’au scapat pe ei si de teama unor repercursiuni venite in urma unei decizii … au preferat sa mai amane circul. Pana la urma … nu stiu de ce dar sunt aproape convins ca si restul din neamul Fecali vor ajunge veciuni de celula cu Jiji.

  Sa fie intr’un ceas bun.

  Răspunde
 2. Nu stiu ce sa zic, eu as fi vrut sa fie tot neamu sa nu se plictiseasca. Dar oricum, ce conditii are Becali…parca e la hotel.

  Răspunde
 3. Am eu un vag presimt ca si restul ii vor tine in curand companie. 😉 Oricate conditii ar avea acolo la mititica, cea mai mare pedeapsa pentru el va fi lipsa televiziunilor … pentru ca el a fost inventat de televiziuni si tot televiziunile l’au ajutat sa fie cine este. Despre Jiji se va mai vorbi cel mult o saptamana de acum inainte si cam aia o sa fie tot. Peste 1 an – 1 an jumate cand o sa iasa … nu prea o sa mai intereseze pe nimeni pentru ca intre timp televiziunile or sa inventeze un alt Jiji.

  Răspunde
 4. 1. El Ciobandante Maximo nu e condamnat pentru chestiuni legate de fotbal, ci pentru altceva, furtişagul cu terenurile.

  2. Nu numai că nu e prima lui condamnare, dar nu va fi nici ultima, fiindcă e în curs de judecare şi cazul Avicola, în care e foarte posibil să se mai lase cu o condamnare, după ce îşi ispăşeşte pedeapsa de acum.

  Răspunde
 5. 1. Am scris aici ca e vorba de altceva:

  „Ce e drept el avea un dosar ce tinea de specula cu niste terenuri ale MAPN.”

  2. Sa dea Domnul fara numar fara numar si pentru el si pentru aia de au facut afaceri cu ei precum si pentru penalii din tot neamul Fecalii! 😉

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura