Kodak recunoaste oficial falimentul

Va mai aduceti aminte de “zambetul Kodak”?

Eastman Kodak Company, fondata in 1892, este un nume de referinta in istoria fotografiei, multe din inventiile lor uimind lumea de’a lungul timpului si in acelasi timp ajutand multi oameni sa isi pastreze amintirile sub forma unor fotografii.

Din pacate, la fel ca si Nokia sau alte companii care au scris istorie in domeniul lor, ultimi ani i’au adus in pragul falimentului, ramanand parca prinsi intr’o capsula a timpului, conservatorismul lor fiind cel care pana la urma i’a dus in pragul falimentului, desi culmea, tot ei au fost si pionieri in domeniile din care azi altii fac profituri colosale.

Kodak, in ciuda managementului defectuos si greoi care a dus la inchiderea fabricilor sale una dupa alta, a negat ani la rand faptul ca se afla in pragul colapsului pana astazi cand si’au anuntat oficial intrarea in insolventa, acumuland datorii aproape la fel de mari ca si activele pe care le mai au!

Asadar Kodak, dupa mai bine de 125 de ani de inovatie, intra de astazi in legenda!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...