Lovitura grea pentru securistii din “Divizia presa”

Grupul Lagardere a anunţat, marţi, vânzarea posturilor sale de radio din Republica Cehă, Polonia, Slovacia şi România, contra sumei de 73 de milioane de euro, scrie expansion.lexpress.fr. Potrivit sursei citate, aceasta este o primă serie de cesionări care semnalează începerea reorganizării filialei media Lagardere Active dezvăluită de grup încă din luna martie.

Posturile de radio, care au realizat o cifră de afaceri consolidată de circa 56 de milioane de euro în 2017, au fost cumpărate de Czech Media Invest, primul operator din industria media din Republica Cehă, potrivit unui comunicat al Lagardere. Proprietarul Czech Media Invest este Daniel Kretinsky.

Vânzarea se referă şi la posturile de radio Europa FM şi Radio 21 din România.

Sursa.

Ai de basca mea! Dupa loviturile tot mai nasoale din ultima perioada, principalele tompete ale epoletilor din presa raman fara unele din cele mai importante bastioane de propaganda tocmai cand suntem tot mai aproape de alegeri! Din zisele de mai sus, acestea ajung tocmai pe mana alora care duc si pe la ei o lupta dura cu propaganda Sorosista, de unde bag seama ca securistii si lingaii de la posturile astea doua de radio si mai ales UM EuropaFM, in curand sunt sigur ca vor anunta ori ca pleaca de pe acolo, ori vor fi retrasi discret pe unitate.

Da, Guran? A cui guran o fi de acum?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. cola says:

  Din coroborări și asocieri logice, cred că se tormenteaza biznisul cu afiliere de epoleți, la noi, dar și la nivel de ue .. de unde trag concluzia că ordinul de retragere vine de pe potomac .. totul discret, ca să nu se prindă pulimea de gravitatea problemei ..

 2. Radu says:

  Alde petreanu zafiu si gasca pleaca la frecat menta in alte zari…numa vesti bune…oare ce am facut de meritam asa vesti faine? laugh

 3. cola says:

  pai facuram Radule, facuram .. tu ai alergat, eu am fumat, Ice a baut bere .. deci ne-am luptat eroic laugh ..

 4. radu says:

  dap drinks dance