M’a ratat la mustata …

 

Unde vedeti voi pata aia neagra pe asfalt se afla masina mea inainte sa o muta dupa ce o craca destul de zdravana cazuta dintr’un pom (aia din poza) a ratat’o la mustata, facand in schimb tandari luneta si ceva din haionul masinii unui vecin.

Problema asta este una destul de mare prin Bucuresti, de vina fiind copacii netoaletati de aceiasi primarie care stie doar sa sparga bani an de an pe tot soiul de mizerii in afara de ceia ce trebuie, riscurile acestor crengi care cedeaza sub greutatea zapezii sau la vant fiind urias atat pentru masini cat si pentru oameni pentru ca daca ar fi cazut craca aia pe un om cu siguranta ca l’ar fi omorat!

Pe aceasta cale doresc sa transmit primariei si oficialilor capitalei Bucuresti o sincera si calduroasa muje!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Sorin says:

  Şi din partea mea !!! …chit că sînt din celălalt capăt de ţară !

 2. ice4you® says:

  Sa fie primit! laugh

 3. Marius says:

  La noi ăștia taie din temelii. Astă vară au chelit aproape de tot un pom in parcare. Depasise blocurile. Acum… ii mai trebuie ceva ani pana sa creasca inapoi laugh.

 4. Alex Ciocan says:

  pai n-ai pe cine sa dai vina la asemenea situatii… eventual pe tine ca ai masina mai veche fara casco…

 5. ice4you® says:

  Ei uite ca aici te inseli … pentru ca responsabili pentru siguranta in spatiul public sunt cei care il administreaza, respectiv primaria pe care o poti da in judecata pentru faptul ca nu a executat lucrarile de intretinere necesare si din cauza copacilor netoaletati ai suferit o paguba pe domeniul public.

  Daca ar fi cazut craca aia pe un copil si il omora, nu era nimeni responsabil pe motiv ca nu avea casco?!

  Se pare ca pentru a se feri de procese multiple unde nu aveau oricum cauze de castig, anul asta s’au hotarat sa dea banii oamenilor din fonduri de rezerva.

 6. Radu says:

  Raspunderea patrimoniala pentru fapta proprie, fie ea ocazionata din neglijenta, nu are treaba draga Alex cu asigurarea. Toaletarea arborilor este o sarcina a ADP sau a firmei careia ii este concesionat aceasta activitate. Si mai nou le este cam frica de asiguratori, ca ii jupoaie avocatii angajati de acestia…