M’am lenevit cu postarile

Desi as fi avut ce posta, nu prea mi’a ars fiind ori prea obosit ori prea lenes. De terminat am terminat cu mult succes ce aveam de facut pe afara … probabil ca de acum voi incerca sa revin incetul cu incetul la un ritm normal de postare mai ales ca se apropie si anotimpul in care voi hiberna mai mult prin barlog.

No cam asta’i …

In rest … pentru cei mai tineri si nu numai …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Redoo says:

  Am observat, da ma gandeam ca esti inca in vacantasmile da stiu cum e, eu ma tot screm sa fac o poveste despre turcia.

 2. ice4you® says:

  Nu am fost in vacanta, ba dimpotriva, m’am spetit pe aici pe acasa cu una-alta iar seara cand ma opream din ce am facut, numai chef de stat pe net nu mai aveam. laugh Acum … probabil ca o sa incep cu chiu cu vai sa revin la un ritm cat de cat normal … dar sa ma lase putin si raceala cu care cred ca m’am cam pricopsit. laugh
  Spor la scris! 😉

 3. Radu says:

  Da frate, asta era!!!
  PS vorba bancului, vreau si eu, dom’ doctor! Acum!