Manifestati anti Basescu si in Petrosani

Cateva sute de persoane, tineri in special sunt in strada si la aceasta ora. Manifestatiile din acest oras, au fost un model de civilizatie si bun simt atat din partea participantilor care s’au manifestat civilizat cat si din partea jamdarmilor, care au asigurat paza demonstrantilor in limitele legalitatii, permitandu’le sa se deplaseze intr’un mars ce a cuprins atat bulevardele importante cat si strazile adiacente sau campusul universitar.

Desi acest oras a fost mereu ponegrit pentru unele manifestari de trista amintire in vremurile cand mineri erau de vina pentru tot la fel cum in aceste zile sunt galeriile de fotbal, manifestarile de astazi au demonstrat incaodata ca se poate protesta si in mod civilizat!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...