Mesaj pentru presedintele Iohannis de ziua lui

Stimate domnule presedinte, imparat peste imparati si chiabur peste chiaburi,

Cu ocazia zilei tale de nastere in care ai facut 60 de veri, nu pot decat sa iti urez un sincer LA MULTI ANI, CU EXECUTARE! in numele copiilor pe care i’ai vandut ca un marsav si a oamenilor pe care i’ai deposedat de acoperisul de deasupra capului … si nu doar din 6 case, ci in jumatate si mai bine de Sibiu.

#farapenali

Aia e.

4 comentarii la „Mesaj pentru presedintele Iohannis de ziua lui”

 1. N- ai să vezi. S- a râs de probabilitatea ca el să devină președinte. A devenit. Bine, mie alternativa mi- a produs aceeași stare de greață. Lumea a acceptat propunerile că a mers la vot.
  S- a râs de el când coaliția a câștigat parlamentarele. Iote că le- a câștigat degeaba. A dat Dragnea mâna cu Trump? No, șî? A fost plecat în Israel? No, șî? Nici dăcă avea robotul guvernul lui nu îi mergeau toate ca unse. Plăcuța suedeză e fost acceptată de coaliție și au dat- o mai departe, nouă sau celor care i- au votat cool . ALDE Tăriceanu zici că mănâncă dimineață, la prânz și seara mindfulness pe pâine. Alorlalți le- au luat capul, dar ăștia ce au pățit?
  S- a râs de întrebările de la referendum. S- au dus după fentă niște unii de la care nu mă așteptam, au mai dat rateuri, dar nu în halul ăsta ( Badea ). O știți pe aia cu degetul si luna? E, fix așa și pisica lui Cola. Ai un elefant în sufragerie și tu te pui să îi evaluezi starea de sănătate? A trecut referendumul! Cum? Cum? Se oare că Nu contează. Acum se râde de pactul lui pește și semnatarii lui. Inițiatorul niciodată nu face ceva doar ca să se afle în treabă. Vom afla mai încolo care e rostul pactului cu păcălici. Pariu că tot el va râde cu gura până la urechi în timp ce toți îl vom privi precum curcile…
  Sunt o grămadă de probleme, mari, noi despicăm zenul dintre cei care formează opoziția. Sunt oameni de la firul ierbii care au probleme, se împotrivesc după puteri, nu îi bagă în seama nici naiba. Ne plângem că nu se ia atitudine, că nu există reacții. Ba sunt, puține e drept, dar media și presa mare nu au timp de ele deși le știu. No, atunci să nu ne mai plângem.
  Se aruncă niște unii în cursa pentru prezidențiale. Unii sunt în filmul lor, Stanoevici gen sau doamna umanistă, dar pe Șerban Nicolae sau pe Pleșoianu, în condițiile în care cel puțin ȘN a vorbit de probleme la europarlamentare, eu refuz să îi înțeleg pentru că Mark Twain și aitistul Ghiță Pristanda ( numai Orban nu pricepe de ce trebuie să fie ocrotit prin lege ).

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura