Mike Oldfield – sunete de dincolo de zgomot


Pentru cei care nu il stiu sau nu au auzit de el, Michael Gordon Oldfield, nascut la 15 mai 1953, Reading, Anglia, este un compozitor și muzician poli-instrumentist, lucrând în mai multe stiluri muzicale, așa cum ar fi rock progresiv, folk, muzică etnică, muzică clasică, electronică și, mai recent, dance. Este cel mai bine cunoscut pentru succesul său cu albumul Tubular Bells, apărut în 1973.

Este muzica ce o ascult cand nu vreau sa mai aud zgomote … doar sunete ordonate si dezordonate intr’o reala explozie de lumini si culori … psihedelic rock.

Pentru ca azi am ales cu indaratnicie pur si simplu sa nu fac nimic, doar sa ma relaxez si sa imi incarc bateriile … am apelat la sursa asta de relaxare mentala.

Lasati’va doar urechile deschise si mintea sa zboare … n’joy …

 

Restul le gasiti voi pe YouTube.  fericirea mea face ca eu am la dispozitie o serie de CD’uri originale, codate DTS , dobandite cu greu, pentru ca in tara asta, ca multe alte lucuri bune, muzica de calitate gasesti inspre deloc.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...