Mineriada lui Iohannis

1990

2017

Ce a urmat ne aducem cu totii aminte.

Cum am putut lasa tara asta sa ajunga in halul asta dupa 27 de ani?

In seara asta sunt fara alte cuvinte, poate maine.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

9 Responses

 1. the_sniper says:

  Oau,deci mutul national a iesit la baie de multime,ba mai mult,a facut si efortul sa vorbeasca?Incredibil…Fac haz de necaz,ca stiu ca numai de ras nu-i.

 2. Intrigat says:

  Securitatea de ieri şi securitatea de azi. Mulțumim din inimă Băsăului, pentru a doua, cel puțin. :O O singură deosebire văd, nea Nelu nu era totuşi un bou. Ăsta-i boul bălții. 😛 Ah, şi mai e ceva, încă n-a intrat nimeni în sediul pesedeului în căutare de ceva crack, da’ nu-i timpul pierdut.

 3. Sorin says:

  Cel mai frumos ar fi fost dacă ar fi strigat şi el:
  Jos Guvernu !!!…

 4. cola says:

  hai sa vedem intr-un cadru mai larg .. madona incita la aruncarea in aer a casei albe, fiind jignita in demnitatea ei de femeie (doamne dumnezeule cine vorbeste), desi razboiul lui trump e cu multinationalele si cu securistii de la ei, infiltrati inclusiv in presa lor.. la noi ies roboteii tembeli de multinationala si drogatii de centru vechi sa tipe pro puscarii si pro dna, imediat dupa ce dragnea a anuntat ca taie din bugetele securistilor nostri si cere retragerea acoperitilor din presa, inclusiv .. sa fim calmi, si sa avem rabdare .. usor usor vor arde toate cluburile din tara, si poate se apuca si tinerii frumosi si liberi de munca, sau deschide sri un club de fitze la ei in sediu..

 5. Malin says:

  Pai nu ziceau astia ca servicile sunt in spate? Acum e Iohannis?

 6. ice4you® says:

  Ar trebui sa iti fie cel putin rusine ca poti insinua despre Maria SA, sasul cel bun, ca a fost in spatele a ceva! Cine a zis ceva de faptul ca Maria SA a fost in spate? Sfantul Iohannis cel Mare si BUN a fost si este mereu in frunte, numai in frunte …

 7. cola says:

  Lasa Ice, majoritatea sunt ‘AWARE’ cine e sasul cretin si hotz .. iar la restul n-ai ce explica, ca-ti strici gura de pomana .. deocamdata eu nu inteleg de ce draku nu taie astia bugetul sri cu macar 30% .. e singura solutie sa scapam de acoperitii din media .. in momentul de fatza mi-e greu sa decelez intre cretinii care confunda patria cu puscaria si ticalosii care molfaie rahat securist contra cost ..

 8. Vasile says:

  De mult nu am mai vazut asa manipulare rapida si bine organizata, pe reteta si pe retele , desigur spontana . Apoi am inteles, erau 1000 de “organizati”, da sa ies eu cu copilu’ sa-l pun sa strige jos ciuma rosie, trebuie sa fii mutant mare , desigur si ailalti care au pus botu’ la vrajeala alor 1000. Acum pe bune, ar trebui sa organizeze un protest toti aia care au pe cineva in parnaie, prieteni, din familie, oare ies mai multi.
  Tare interesanta imi apare acum succesiune intamplarilor: deci pleaca Dragnea din tara, Iohannis se baga repede in sedinta de guvern a lu’ Grindeanu sa-l pazeasca sa nu distruga democratia laugh , noaptea ia foc un club, din pacate prost ales, fara subsol si fara etaje si cu multe usi laugh , apoi mare demonstratie, anti gratiere cu presedintele ales in frunte, exceptional scenariu, exceptional!
  Apoi Tov. Presedinte pentru ca tot este neamt asa de ce nu ne spune cum naiba dau aia in Germania in fiecare an inainte de sarbatori cate o gratiere, asa ca buni crestini si la noi asta inseamna distrugerea democratiei?
  Pentru ca Romania in ultima vreme a devenit foarte inflamabila propun ca orice spatiu, incinta sa fie doatat cu sistem de stingere a incendiilor cu Inergen, obligatoriu si imediat!
  Pe final propun alegeri permanente, lunare pana iese parlamentul si apoi guvernul lui Iohannis, iarasi urgent!

 9. ice4you® says:

  Vasile sa stii ca in toti anii astia ai mei pe care i’am adunat, am invatat un lucru:

  Daca e ceva care se ia mai rau ca raia pe lumea asta, aia e prostia!

  In rest, legat de cele scrise de tine voi scrie un articol pe larg. smile