Miroase a primavara

Parca nimic nu e mai frumos decat un inceput de primavara dupa o iarna foarte grea. Am umblat pe drumuri zilele astea de mi’au sarit capacele si prin toata tara deja se simte mirosul de primavara, vremea buna a incurajat oamenii sa se apuce de pregatirea pamantului pentru un an ce se anunta perfect pentru agricultura dupa iarna bogata din anul asta.

In ciuda unei astenii specifice sezonului, parca tot ai mai multa energie cand te mangaie un soare bland.

Sincer sa va spui, sunt tare incantat.

Pe la voi cum e?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. cola says:

  doamne ajuta .. in bucuresti nu s-au apucat astia de arat, sta asfaltul parloaga in piata victoriei, de umbla tot soiul de daunatori prin zona, mai ales noaptea .. mitici lenesi ca de obicei laugh ..

 2. ice4you® says:

  Niste tarani dooomne, niste tarani ….

 3. Intrigat says:

  Să nu zici că n-ai simțit cutremurul ăla de 10 grade, Ice, că ne supărăm.

 4. ice4you® says:

  Depinde cand, ca am avut momente cand am fost cutremurat in mici reprize de o licoare de 55 de volti data cu sufletul larg de neste pretini in cinstea primaverii! Daca a fost intre repliciile licorii … n’as putea garanta ca m’am prins!

 5. Intrigat says:

  Ruşine, Ice! Adică să nu ştii tu c-a fost cutremur de 10 grade pe Richter în Vrancea anunțat de aplicația Biziday a lu’ Goise Muran vineri seară, cu recomandarea să-ți găseşti o grindă mai groasă sub care să te piteşti?! laugh

 6. ice4you® says:

  Multam ca mi’ai facut frumoasa seara! Nu am avut prea mult timp de tampenii si tot pe drumuri am fost, dar asta e tare rau de tot! laugh Oricum, si sa le fi aplaudat genunchii la baietii astia de is fanii lui Guran alarmistul, sunt baieti #rezist, obisnuiti cu greul!