HP Compaq Presario CQ58-250SQ – IceWorld review

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

19 Responses

 1. Nicu Munteanu says:

  Am achizitionat recent versiunea cred mai noua (Compaq CQ58-350SQ), dar ca si acesta nu are cd de drivere si pe site-ul producatorului am gasit doar cele de windows 8. Va rog se pot gasi drivere pentru Win XP?

 2. ice4you® says:

  Din pacate va trebui sa va multumiti fie cu Win7 fie cu Win8. Din punctul meu de vedere XP este oricum obsolete (depasit) … Win7 isi face treaba mai mult decat ok, este cel putin la fel de rapid iar configuratia il suporta fara probleme. Pentru Windows 7 incercati va rog driveri de >>aici<<. Bafta! ;)

 3. Sorin says:

  Aş dori şi eu link-ul pentru driveri Windows 7. Vă mulţumesc!

 4. ice4you® says:

  Ai mai sus un link la >>aici<< ... ti'am trimis pe email link'ul catre producator unde gasesti driveri oficiali ... din pacate doar pentru windows 8. Succes! ;)

 5. oana says:

  as avea nevoie de drivere. multumesc

 6. ice4you® says:

  Ti’am trimis email! Succes!

 7. Sorin says:

  nu se gasesc drivere pentru modelul asta daca am windows 8 pe 32 biti? eu am gasit numai pentru 64 biti. e aiurea.. poate eu am 32 biti, asta inseamna ca nu se gasesc drivere??

 8. Sorin says:

  Nu inteleg unde. Pentru windows 8 pe 32 biti intrebam daca se gasesc. Si drivere exact pentru modelul asta, sau 350SQ. Unde e linkul cu drivere pentru windows 8?

 9. ice4you® says:

  Daca nu gasesti in acel link atunci nu sunt … si oricum nu inteleg de ce insisti sa iti instalezi un sistem de operare pe 32Bit atat vreme cat ai 4Gb ram si un HDD suficient de incapator pentru cei cativa zeci de Mb in plus. Il schilodesti inutil. Sfatul meu este sa iti instalezi un SO pe 64Bit, oricare ar fi el si sa il lasi sa mearga in voie.

 10. Sorin says:

  Am modelul CQ58-350SQ (NU 250SQ), care are implicit 2gb ram, nu 4!

 11. ice4you® says:

  Din pacate pentru a cauta drivere pentru 32Bit trebuie sa indentifici si sa cauti pentru fiecare component in parte drivere pe paginile producatorilor acelor componente … ceia ce este o munca destul de serioasa si nu iti garantez ca va da cele mai bune rezultate. Sfatul meu: instaleaza un SO pe 64Bit … ca sa vezi cum se misca si eu zic ca o sa se miste suficient de bine pana cand ai ceva bani sa iti faci un upgrade cu inca 2Gb ram care nu costa fabulos de mult.

 12. Sorin says:

  Am instalat pe 64 bit, am intrat pe siteul oficial sa downloadez driverele de 64 bit pentru windows 8, insa am o nelamurire… daca apas tasta Fn + tastele functionale (F2, F3, etc) nu se intampla nimic… vreau sa diminuez din luminozitate si nu merge deloc. Ce driver trebuie instalat sa mearga tasta Fn? Ca eu n-am gasit..
  Mersi

 13. ice4you® says:

  Probabil ca ai o aplicatie care activeaza acele functii.

 14. Sorin says:

  Si cum as putea sti/afla numele acelei aplicatii? Mi s-ar parea normal sa o vad undeva, cumva, pe site-ul producatorului.

 15. ice4you® says:

  Prietene … cauta printre aplicatiile pe care le ai puse la dispozitie pe site’ul producatorului. In afara de drivere ai si niste aplicatii … da’le pe toate jos si instaleaza’le … nu astepta doar mura in gura.

  Bafta!

 16. sorin says:

  Va salut.
  Foarte interesant review…mai aflu lucruri noi! Multumesc admin&comments
  Am si eu varianta 250sq…2gb/ram si vreau sa va cer sfatul legat de win 7 64bit….pot sa il bag?
  Se merita?
  Avantaje/Dezavantaje

  cum as putea sa ii mai pun 2gb…avand garantie ina 22luni
  stima

 17. ice4you® says:

  Salut!

  Ma bucur ca ti’am fost de ajutor, multumesc pentru aprecieri!

  Avand 2Gb RAM iti recomand sa ramai la varianta pe 32Bit! Dezavantajele treceri la o varianta pe 64Bit ar fi consumul de RAM mai mare (se recomanda 4Gb ram and upto) si consumul de spatiu pe HDD. Ca avantaje … deocamdata nu pot sa spun ca ai unul in afara de cele legate de unele aplicatii care cer acest lucru pentru a putea fi instalate. Pentru moment sunt destul de putine.

  In ce priveste upgrade’ul de RAM, cel mai bine ar fi sa suni acolo de unde l’ai cumparat si sa te lamuresti clar asupra conditiilor de garantie. In principiu nu cred ca ar fi o problema daca ti’ai mai adauga tu sau l’ai duce intr’un service sa iti puna inca 2Gb … ca sa fi sigur cel mai bine este sa suni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.